Veure una pel·lícula és una bona forma per divertir-te, intrigar-te, passar por… A més, és una bona manera de millorar la comprensió auditiva (listenning) i la pronunciació si les veus en versió original: ens permet apreciar les expressions i situacions tal com si es desenvolupessin en una situació real. Les pel·lícules en versió original sempre són millor opció, ja que l’essència lingüística de les expressions moltes vegades no té sentit i, fins i tot a vegades, fa canviar el significat de la frase o expressió que acabem d’escoltar.

Per a tots aquells amants de les pel·lícules de Hollywood o de parla anglesa que vulguin millorar l’anglès, aquestes són les nostres pel·lícules favorites per per aprendre i reforçar el teu anglès si tens un nivell d’anglès de principiant:

  • The Jungle Book: Les aventures de Mowgli, el nen més famós de la selva. Diverteix-te amb els seus amics com el simpatiquíssim ós Baloo. Cantaràs i ballaràs, a més els seus diàlegs són fàcils d’entendre.
  • The Hangover: La divertida història d’un comiat de solter que va massa lluny… El nuvi i els seus amics desperten el dia següent amb cap record de la nit anterior, molts interrogants i sorpreses.
  • Notting Hill: És la divertida història d’amor entre una famosa actriu i un tranquil venedor de llibres al popular barri de Londres. Una pel·lícula perfecta per conèixer l’accent de la capital britànica.
  • The Hunger Games: Submergeix-te en el torneig que se celebra a la nació de Panem, cadascun dels seus 12 districtes convoquen a un participant que es disputa entre la vida i la mort per superar el campionat.
  • Jurassic Park: Un multimilionari que decideix clonar l’ADN de dinosaures per crear un parc temàtic, descobreix el que passa quan comprova que està tot complet abans de la seva obertura…
  • Life of Pi: La inspiradora història d’un naufragi en el qual un home, fill del guarda d’un zoo, es troba enmig de l’oceà a l’únic supervivent: un preciós tigre de bengala.
  • Little Miss Sunshine: A la família Hoover, cada membre destaca per alguna peculiar característica, el que no els impedeix unir les seves forces per fer realitat el somni de la petita Olive: participar en el certamen de bellesa Little Miss Sunshine.

Si ets dels que necessites donar-li una bona empenta al teu nivell d’anglès aquest estiu, apunta’t als nostres cursos intensius d’anglès d’estiu i prepara’t per passar un juliol de cinema!