A l’estiu cada minut compta… i és que el temps de vacances desgraciadament és el que més ràpid passa per a disgust de tots. Per sort, aprofitar el temps a l’estiu no és missió impossible i per tant, aprendre anglès tampoc.

Òbviament, hi ha alternatives a les típiques classes d’anglès que es duen a terme de setembre a mitjans de juny, aquí et deixem algunes claus per aconseguir-ho:

1.    Cursos d’estiu en anglès: però no qualsevol curs, durant aquesta època de l’any els cursos intensius són la millor opció, ja que a l’estiu disposem de més flexibilitat d’horari i d’aquesta manera, es multiplica la productivitat durant les classes i es tradueix en uns molt bons resultats.

2.    Immersió lingüística en anglès: Viatjar a l’estranger és una boníssima idea per envoltar-se el màxim possible d’una experiència 100% en anglès. Els països de parla anglesa són les millors opcions, preferiblement aquelles zones més allunyades de les capitals, ja que hi ha menys possibilitats de coincidir amb persones que parlin el nostre mateix idioma

3.    Pel·lícules, sèries i llibres en versió original: Estar envoltat d’aquest tipus de material, ens fa prestar més atenció al que estem veient o escoltant, sobretot sense subtítols en el nostre idioma, ja que aquest esforç extra que invertim interpretant la informació que ens arriba, és molt beneficiós per al nostre aprenentatge de l’idioma.

4.    Intercanvi d’idiomes: Comunicar-te en anglès amb una persona nativa, que t’ajudi durant la conversa és un plus afegit, perquè a més de posar en pràctica els teus coneixements, reps una resposta d’algú que domina l’anglès a la perfecció. Si no coneixes a ningú a l’estranger, una bona opció són els bars que ofereixen aquest tipus d’experiències, una alternativa divertida i menys convencional!

5.    Les teves cançons en anglès preferides: Fes una llista de les teves cançons en anglès favorites, investiga la seva lletra, el seu significat de veritat i emporta-te-la a tot arreu, aprendràs anglès mentre camines, estàs al gimnàs, prenent el sol o on tu vulguis, a ritme dels temes que més t’agraden.

6.    Youtube: És la plataforma de vídeo contingut més gran del món, on trobem tot tipus d’enregistraments i en concret moltíssim contingut extra sobre els nostres interessos. Celebrities, YouTubers i mitjans de comunicació tenen molt a dir a Youtube. Què tal si veiem els vídeos en versió original?

7.    Good Bye Translator: Honestament, qui té desactivada la traducció automàtica a Internet? Quan entrem a pàgines que estan en anglès, no ens molestem en què Google tradueixi els continguts automàticament… “mostrar original” serà el nostre nou mantra.