Aprendre anglès no ha de seguir les mateixes normes de sempre. Canvia el xip amb aquests consells que de la mà de les noves tecnologies, t’ajudaran a millorar el teu nivell d’anglès a través d’un altre sistema més dinàmic i innovador que t’ensenyarà els usos de la llengua anglesa d’una manera més suportable. Pren nota!

1 ORGANISE YOURSELF

A dia d’avui existeixen incomptables aplicacions o “apps” per organitzar les teves tasques. No escrius tot el que és important en el teu mòbil, ordinador o Tablet? Aquestes eines ens poden ser súper útils a l’hora d’organitzar el nostre material d’estudi en anglès, ja que ens permet dividir-lo en classes, lliçons, temes… A més de compartir-los amb els teus companys o de rebre nova documentació a l’hora d’estudiar.

Recomanació Merit: Evernote

2 RECORD YOURSELF SPEAKING

Com ho sents, gravar-se parlant durant 5 o 10 minuts al dia és súper recomanable, especialment pronunciant aquelles paraules, frases o fonemes que més et costen, ja que detectaràs els teus errors i tractaràs de no repetir-los.

Recomanació Merit: Soundcloud

3 MAKE FRIENDS ON THE NET

Fes amics per internet! Xateja amb altres estudiants i posa el teu anglès escrit i parlat en pràctica. Aquí et deixem un enllaç en què podràs registrar-te i parlar.

4 SING IN ENGLISH

Divertit i molt útil, cantar en anglès és una de les millors formes d’aprendre vocabulari, expressions i de com unir paraules mantenint un significat coherent. Simplement has de buscar la lletra de les teves cançons favorites, encendre la música i deixar-te portar (el raspall a manera de micròfon és opcional).

5 WORK ON YOUR LISTENING

Et costa entendre l’anglès parlat? Practica escoltant diàlegs a internet, submergeix-te un cop més a la web i descobreix moltes de les webs on estan disponibles diàlegs en anglès que t’ajudaran a millorar la interpretació de l’anglès oral.

Recomanació Merit: TED Talks

Aquests trucs adaptats a les noves tecnologies són un complement molt efectiu a l’hora d’aprendre anglès. Si necessites resultats immediats, recorda que encara pots apuntar-te als nostres cursos d’estiu intensius d’anglès, on milloraràs el teu nivell d’anglès en un temps rècord.

Si encara tens dubtes, posa’t en contacte amb nosaltres, pots fer-ho per telèfon, a través del nostre web, per xarxes socials o visita’ns al teu centre de Merit School més proper. T’esperem!