Existeixen innombrables aplicacions amb les que millorar el nostre nivell d’anglès per això us deixem aquí, un cop més, els millors consells tecnològics per aprendre anglès:

6 READ IN ENGLISH
Llegeix les teves revistes i publicacions preferides en anglès. Assabenta’t de totes les novetats internacionals llegint l’actualitat en diaris de tirada a nivell mundial. Ha arribat l’hora de dir-li “good bye” al traductor automàtic de Google, Assabenta’t de tot en anglès i millora la teva capacitat de comprensió escrita mentre et poses al dia amb l’actualitat del moment.

Recomanació Merit: newsinlevels.com

Llegir en anglès fa que ampliïs el teu vocabulari i que t’acostumis a diferents estructures gramaticals, a més facilita els teus dubtes, ja que llegir online, possibilita d’una manera més fàcil cercar aquelles paraules que no entenguem a través de la xarxa i que gràcies a dispositius com Kindle, pots emmagatzemar.

Si la teva opció preferida és el Kindle, et recomanem llibres amb els que ja estiguis familiaritzats en la vostra llengua com: Lord of the Flies – William Golding, Love in the Time of Cholera – Gabriel García Marquez, Game of Thrones – George R.R. Martin, Animal Farm – George Orwell, The Curious Incident of the Dog in the Night-Time – Mark Haddon, etc.

7 WATCH FILMS
Gaudir de pel·lícules o dibuixos animats en anglès, també és una bona opció, especialment si els mires amb subtítols en anglès, ja que d’aquesta manera, a més de fixar-te en la pronunciació i en les expressions que escoltes, podràs veure com s’escriuen i assabentar-te millor del seu significat.

Recomanació Merit: filmsubs.blogspot.es

8 WATCH TV SERIES IN ENGLISH

Si ets més aviat de sèries, també pots veure les teves sèries preferides amb subtítols en anglès, igual que les pel·lícules les sèries i sitcoms que més t’agraden segurament tinguin una versió original en anglès, aquí et deixem algunes de les nostres preferides:

How to Get Away with Murder

How I Met Your Mother

Game of Thrones

Once Upon a Time

House of Cards

Breaking Bad

The Big Bang Theory

Friends

The Killing

Soprano

The West Wing

No t’oblidis de l’iPad per anotar noves expressions que vagis escoltant!

9 DO A MOOC IN ENGLISH
Apunta’t a un MOOC, o millor dit, un curs online gratuït relacionat amb alguna de les teves aficions, sabràs més sobre coses que realment t’interessen, mentre practiques el teu ús de l’anglès.

Recomanació Merit: Coursera

10 WATCH DOCUMENTARIES IN ENGLISH
Per descomptat, també hi ha documentals en anglès: és una bona manera d’informar-te de temes que més t’agraden alhora que fas un esforç per mantenir la concentració en anglès i millorar la teva capacitat de comprensió oral.

Recomanació Merit: videolectures.net

Amb aquests consells tecnològics aconseguiràs perfeccionar el teu anglès de manera fàcil i interessant, a més són el complement perfecte si estàs apuntat en algun curs d’anglès aquest estiu.