Així és, el centre d’UPC Escola Industrial es trasllada al nou Campus Diagonal-Besòs, i nosaltres amb ella. El nostre servei d’atenció al client es realitzarà, durant el mes de juliol, des del Campus Nord, fins a la nova obertura del campus, que coincidirà amb l’inici del curs al setembre.

L’objectiu d’aquest canvi és la creació d’un nou campus que representi a les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs. El projecte consisteix a ajuntar la docència amb la investigació i la tecnologia en un centre innovador d’enginyeria, en el qual trobarem graus, màsters i doctorats, en què més de 3.000 alumnes podran formar-se en estudis avançats. Per a més informació sobre el nou Campus de la UPC, consulta aquí.

Si estàs interessat en iniciar les classes d’idiomes a partir de setembre, podràs fer-ho ja en el nou centre que comptarà amb unes instal·lacions més actualitzades, mantenint l’essència de l’escola Industrial, aquest cop adaptada a les noves tecnologies i l’avanç científic que caracteritza l’estudi d’enginyeries de la UPC, que canvia d’imatge per aconseguir projecció internacional, on l’estudi i la investigació siguin el centre de tot.

En el nou centre de Merit School trobaràs la nostra oferta de cursos habitual: estudia anglès, francès, alemany o l’idioma que vulguis, en les seves diferents modalitats de cursos: anual, quadrimestral, intensius, cursos de preparació dels exàmens de Cambridge, de conversa… Si ets alumne de la UPC, no tens excusa per no estudiar idiomes. Cada dia més a prop i renovats, a Merit School ens adaptem a totes les necessitats dels nostres estudiants.

Estudia un nou idioma des de 0 o millora el teu nivell en idiomes amb totes les garanties de Merit School. Simplement has de presentar-te a la prova de nivell gratuïta, i escollir el curs que més et convingui en funció del teu nivell, les teves necessitats i la teva disponibilitat per anar a classe, de la resta ens encarreguem nosaltres.

Si tens dubtes posa’t en contacte amb nosaltres! El nostre servei d’atenció al client es realitzarà des del centre de UPC Campus Nord fins a finals de juliol. També pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina web oficial, per telèfon o xarxes socials.