Si tens un nivell d’anglès intermedi, les pel·lícules que et vàrem recomanar en el post anterior sobre pel·lícules, possiblement t’hagin resultat molt fàcils d’entendre. A continuació et deixem algunes que s’adapten millor al teu nivell i que a més et faran passar una bona estona mentre aprens anglès:

  • American Beauty: Ens explica la història de la típica família americana embolicada en un drama costumista. Protagonitzada per un pare que, en plena crisi dels quaranta, necessita canviar la seva vida i davant un atac desmesurat de rebel·lia aconsegueix sentir la seva desitjada llibertat i recuperar les ganes de viure com sempre havia volgut.
  • Casablanca: No et perdis l’inigualable Humphrey Bogart, en el seu paper com Rick, a una de les pel·lícules més emblemàtiques de la història, ambientada a la ciutat marroquina a la qual van fugir del nazisme durant la Segona Guerra Mundial, quantitat d’expatriats i exiliats, com el protagonista que ha de decidir entre la seva felicitat o enamorar-se de nou.
  • The Devil Wears Prada: Submergeix-te en el frenètic món de l’alta costura de Nova York, en la redacció més reeixida de la ciutat, on una periodista que res té a veure amb la moda, s’enfronta a les competències necessàries per triomfar i convertir- en una autèntica “fashionista”.
  • It ‘s a wonderful life: Narra la desesperació d’un home honrat que viu d’un petit banc familiar amb el qual aconsegueix mantenir-se malgrat els intents d’un poderós banquer que pretén portar-lo a la fallida. Un Nit de Nadal, les seves expectatives es veuen truncades pel robatori d’una important quantitat de diners, pel que decideix suïcidar-se. Per sort, quan està a punt de fer-ho, les seves circumstàncies canvien de forma extraordinària.
  • Super Size Me: Es tracta d’un documental en què el seu protagonista experimenta en viu els efectes del menjar ràpid, en aquest cas de la cadena McDonald ‘s, en la qual realitza 3 àpats diaris durant un mes. L’estudi queda supervisat per les visites setmanals del protagonista al metge i els sorprenents resultats que obté setmana rere setmana.

Veure pel·lícules en versió original és una molt bona forma de millorar el teu anglès, ja que et permeten millorar la teva capacitat de comprensió oral i acostumar l’orella a expressions i situacions concretes. Però si realment necessites avançar de forma efectiva, et recomanem els cursos d’anglès que s’inicien aquest octubre, amb el que aconseguiràs arribar al nivell que necessites.

Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina web, per telèfon, xarxes socials o vine a visitar-nos al teu centre de Merit School més proper. T’esperem!