Com ja hem fet en nivells anteriors, et recomanem una selecció de pel·lícules només aptes per als que tenen un nivell alt d’anglès, amb elles t’acostumaràs a escoltar registres o expressions no massa comuns.

A continuació et deixem les pel·lícules amb una breu sinopsi. Tria les que més t’agradin!

  • Argo: A finals dels 70 a Teheran, l’ambaixada nord-americana es troba ocupada per rebels iranians. Després del segrest de sis diplomàtics procedents dels Estats Units, la CIA i el govern preparen un rescat basat en el pla d’entrar al país com si anessin a rodar la pel·lícula “Argo” i d’aquesta manera recuperar els ostatges fent-los passar per part de l’equip de producció.
  • A beautiful mind: Inspirada en la vida del matemàtic John Forbes Nash Jr, explica com després de fer el descobriment que el portaria al punt més alt de la seva carrera, el ritme de la seva història canvia quan comença a patir esquizofrènia. Malaltia que no el frena i després de dècades de tractament i del suport de la seva dona aconsegueix superar. El 1994 és guardonat amb un premi nobel i avui dia continua complint el seu somni.
  • The great Gatsby: Durant els anys 20 a Nova York, entra en joc un misteriós personatge immensament ric que destaca entre l’alta societat del moment. Tot i que alhora desconfien de la seva procedència, això no els impedeix assistir a les luxoses festes que celebra en la seva increïble mansió de Long Island. L’únic objectiu de Gatsby és recuperar l’amor de la seva vida, pel que recorrerà al seu nou veí, Nick Carraway.
  • Million dollar baby: L’entrenador Frankie Dunn, després d’haver dedicat la seva vida al boxa, dirigeix un gimnàs al costat del seu únic amic, l’ex-boxador Scrap. La seva vida és solitària i tracta de refugiar-se a la religió per buscar la seva redempció. Fins que apareix Maggie F. amb el propòsit incansable que l’entreni i encara que refusa de fer-ho, gràcies a la constància i determinació de la jove, aquest decideix entrenar-la.
  • The Social Network: Inspirada en la història del creador de la nostra xarxa social preferida: Facebook. Explica com el jove Mark Zuckerberg desenvolupa la idea que revolucionaria el paradigma d’internet en els pròxims anys i que el convertirà en el milionari més jove de la història després de sis anys, més de 500 milions d’amics, alegries, fracassos i victòries.
  • The intern: Ben Whittacker s’adona que la seva jubilació no era com se l’havia imaginat, vidu i als seus 70 anys, decideix presentar-se com a candidat a becari en una reeixida start up de moda, en la qual ha de lidiar amb la seva nova cap, Jules, una jove emprenedora molt compromesa en el seu negoci però molt poc en la seva vida personal. Poc a poc, en Bill es fa imprescindible, en tot!