Assistir a classes particulars té molts avantatges que afavoreixen el procés d’aprenentatge en idiomes però, quan són necessàries les classes particulars? Les persones solen necessitar aquest tipus d’itineraris principalment en dues ocasions:

  • Quan es necessita reforçar un idioma addicional.
  • Quan els horaris són complicats o canviants.

En el primer cas, sol passar quan els alumnes, majoritàriament escolars o estudiants vinculats a algun tipus de formació, ja estan impartint assignatures com: anglès, francès o alemany de forma habitual, però necessiten suport extra per assolir el nivell necessari requerit. En aquests casos, les classes particulars són una bona opció, ja que la metodologia de la classe professor-alumne reforça de forma més exhaustiva els coneixements adquirits i l’alumne aprofita el 100% de la classe en aclarir els seus dubtes i assentar els seus coneixements.

Quant els alumnes que per motius de treball o per tenir horaris complicats, no disposen de temps suficient com per a acudir a classes convencionals d’idiomes, les classes particulars són una bona solució, ja que els horaris es poden pactar, tant les hores que es volen fer durant la setmana, com els dies i hores en què es duran a terme. També s’aprofita millor el temps durant les classes, ja que l’alumne disposa de tota l’atenció del professor per aprendre o reforçar els conceptes més importants.

Si busques solucions efectives per millorar el teu nivell d’anglès, francès o alemany de forma personalitzada, les classes particulars t’ajudaran a millorar ràpidament, simplement has de triar l’idioma que vols aprendre i presentar-te a la nostra prova de nivell, en el cas que ja tinguis coneixements previ en l’idioma, després l’única cosa que has de fer és decidir l’itinerari de les classes particulars, de la resta ja ens ocupem nosaltres: la nostra finalitat és adaptar-nos a les teves necessitats.

Els professors que imparteixen les classes compten amb una àmplia experiència en l’ensenyament d’idiomes, són nadius i s’adapten als objectius establerts prèviament, ja sigui per preparar una presentació, una entrevista o avançar superant els nivells establerts pel MCER (Marc Comú Europeu de Referència).

Les classes particulars són una bona opció si el que estàs buscant són solucions efectives i un tracte especialment preparat per a tu, si encara no has trobat la manera definitiva de millorar en anglès, francès o alemany Posa’t en contacte amb nosaltres!