Tornada a l’escola i veure als teus companys del curs d’anglès , francès … Il·lusionats ! Estem a poc més d’una setmana per al començament de setembre i amb ell, en alguns dies més, la propera tornada a l’escola, que s’acosta per tancar les vacances d’estiu i començar una nova etapa escolar.

La tornada a l’escola suposa per a molts l’alegria de tornar a les classes on poder veure de nou als amics dels que es van acomiadar al començament de l’estiu, els seus professors preferits i la il·lusió que acompanya el primer dia de col·legi en el que tots ens hem sentit alguna vegada “una mica més grans”.

Es trobaran a faltar les vacances i tots els records d’estiu que marquen un abans i un després. Cada vegada que els més petits comencen un nou curs escolar, anècdotes i històries d’estiu són les protagonistes dels primers dies en què els professors presenten les assignatures que els toca i donen una mica més de via lliure perquè els seus alumnes s’adaptin a les aules.

Les assignatures solen repetir-se, especialment en els cursos que corresponen a primària i a la meitat de l’ESO, tot i que el nivell d’exigència augmenta i l’aprenentatge de nous coneixements es fa més estricte a mesura que van passant els trimestres.

Per això, comptar amb un suport extra des del principi és una forma d’assegurar un bon progrés en determinades assignatures, com és el cas dels idiomes, ja que molts col·legis implanten, a més de les llengües reglamentàries com són l’anglès, el català o el castellà, idiomes addicionals dins el programa de matèries escolars, com alemany, francès o italià.

A Merit School disposem de cursos d’idiomes especialitzats en nens i joves, perfectes per a tots aquells alumnes que necessiten reforçar algun idioma o per a aquells que vulguin estudiar de forma suplementària alemany, francès o anglès i així implementar amb una llengua més el seu aprenentatge.

Si vols més informació només ens ho heu de demanar, ens adaptem al màxim possible a les teves necessitats, digues la teva disponibilitat i t’informarem de quins cursos són els més adequats per a tu i per als teus.

Posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina web, per telèfon, xarxes socials o vine a un centre! Et resoldrem els teus dubtes al moment. A més comprova si encara pots utilitzar algun dels nostres descomptes en la nostra pàgina de promocions.