Setembre és el mes més complicat a l’hora de reprendre la nostra rutina. A lo millor el mes de gener, l’operació biquini abans de l’estiu o les pluges d’abril, et facin dubtar, però l’estiu és l’estiu, al cap i a la terme, i ja siguis de mar o de muntanya, és l’època de l’any en què la rutina canvia i el nostre cos (i ment) s’acostumen a un ritme diferent i a una forma diferent d’afrontar els dies.

Per als amants de les vacances, l’estiu és la seva època preferida, ja que és quan disposen de més temps per fer tot allò que anhelen durant la resta de l’any, tombar-se en una hamaca, submergir-se en un entorn rural, gaudir de la natura… si et planifiques amb temps, tot és possible!

Malauradament no tot a l’estiu és de color de rosa, hi ha una cosa que tot aquell que es relaxa durant les vacances li té por: l’arribada de setembre, i és que no només per als més petits és un petit drama… si no per a tots aquells que al setembre han de tornar a les seves obligacions.

Si no t’atreveixes a reprendre les teves obligacions tal com les vas deixar… Aprofita la teva rutina per començar amb bon peu! Ara tens l’oportunitat de començar o continuar amb allò que no vas poder mesos anteriors i no ens referim només als exàmens de setembre, és l’oportunitat perfecta per millorar aquell nivell d’anglès que vas deixar a mitges, començar un tercer idioma o repassar aquell que se’t s’està oxidant.

Començar al màxim des del principi significa aconseguir un major rendiment durant tot el curs, per això t’animem a complir els teus propòsits com més aviat millor, per això, si estàs buscant una acadèmia d’anglès a Barcelona o voltants, fes un cop d’ull als nostres cursos d’idiomes, on a més de cursos d’anglès, trobaràs classes en altres idiomes com francès, alemany, rus…

La clau és trobar el curs que més s’adapti a les teves necessitats, consulta tots els nostres cursos a la nostra pàgina web, truca’ns o escriu-nos a través de les nostres xarxes socials, resoldrem tots els dubtes que et puguin sorgir.

Recorda que per apuntar-te a qualsevol dels nostres cursos has de presentar-te a la nostra prova de nivell, disponible en el teu centre de Merit School més proper, és totalment gratuïta i sense compromís. Per saber el teu nivell d’anglès des de casa, pots fer la nostra prova de nivell d’anglès en línia, amb la qual sabràs el teu nivell immediatament al finalitzar la prova. Tant sols tindràs que presentar els resultats a qualsevol centre d’idiomes de Merit School per poder fer la matrícula.

Fes que el setembre arribi sense complicacions!