A Merit School apostem pels idiomes com a filosofia de vida i no podia ser d’una altra forma, ja que conèixer altres llengües, és una manera de tenir sempre una porta oberta al futur i al món sencer.

La feina, els estudis o la teva vida personal poden ser algunes de les raons per les que en algun moment determinat, necessitis poder comunicar-te en una llengua que no sigui la teva. A què esperes? Les oportunitats volen i cal estar preparat pel que pugui passar.

Conèixer idiomes aporta molts avantatges en el teu dia a dia, per què no només quan viatges a l’estranger cal saber anglès (com a mínim), sinó que els idiomes fan que la teva carrera professional avanci, que tinguis més oportunitats en altres països, que la teva habilitat mental creixi i que descobreixis altres formes de veure el món, entre moltes altres coses.

Com tots sabem, dominar diversos idiomes és més aviat una habilitat que no molts posseïm, però sabem que, aprendre anglès, l’idioma més internacional, pot ser molt útil.

L’anglès és el tercer idioma més parlat del món: a 57 països l’anglès és llengua oficial o cooficial, a més d’una immensa quantitat d’altres que dominen i parlen l’idioma de forma habitual. En resum, existeixen al voltant de 328 milions de persones que parlen l’anglès com a primera llengua i almenys 1.000 milions de persones que el parlen tot i no ser la seva llengua de referència.

Parlar anglès és una forma d’assegurar, en gairebé tots els casos, poder comunicar-te amb persones de pràcticament totes les nacionalitats o almenys de fer-te entendre. Per això, a Merit School, li donem una importància especial i és que ja necessitis un curs intensiu, un curs d’anglès per a joves, o qualsevol altre, saber anglès és una garantia de per vida i per descomptat un avantatge competitiu en molts aspectes.

Si encara no has trobat el curs d’anglès que millor s’adapti a tu, posa’t en contacte amb nosaltres, disposem de cursos per a totes les edats, nivells, horaris… Per això, abans de donar inici a qualsevol curs, fem una prova de nivell, també disponible en línia, que ens ofereix una orientació dels aspectes a millorar de cada alumne i així aconsellar-li el curs que ofereixi un programa d’estudis més d’acord a cada cas.