Tornem a la rutina i potser has descuidat una mica el teu nivell d’anglès? Amb les 10 frases que et proposem a continuació, podràs interactuar amb els teus companys de treball quan ho necessitis:

  • I’m looking forward to working together – Espero amb molta il·lusió treballar amb tu.

Al final d’una comunicació escrita, mostra respecte cap el teu interlocutor a més, és un gest de conformitat i de cooperació professional.

  • I’ll get right on it – Ho faré immediatament.

S’utilitza quan seguidament vas a dur a terme l’acció que vas esmentar abans de la frase, és una expressió dinàmica i que mostra bona predisposició professional cap a la persona que la rep.

  • If you have any questions, I would be happy to answer them at the end – Si tenen alguna pregunta, estaré encantat de respondre-les al final.

En una presentació, està bé deixar aquest punt clar perquè la comunicació sigui més fluïda i contínua, sense interrupcions.

  • Would you like to join us for lunch? – Li agradaria menjar amb nosaltres?

És una mostra de cortesia cap a algú que porta poc temps a l’empresa o que està allà per algun cas en particular, és una forma amable de mantenir un diàleg i evitar situacions incòmodes.

  • I agree with you up to a point, but … – Estic d’acord amb tu, però …

És una forma molt educada (i suau) de manifestar una opinió contrària a la que l’altra persona acaba d’exposar.

  • What sort of work you do? – Quin tipus de treball fas?

És una forma de preguntar les especificacions tècniques del treball d’algú, quan amb el nom de la posició que t’ha esmentat no t’ha quedat clar quina és la seva funció.

  • Good point! – “Bona idea!”

Amb aquesta frase estàs donant suport a l’aportació d’un company que exposa un tema amb el que tu estàs d’acord. Perfecta per utilitzar durant una reunió.

  • Do you see what I’m getting at? – Pots veure a on vull arribar?

És útil si el que vols és comprovar si el teu interlocutor està comprenent el que li estàs volent exposar. Així pots saber si la informació que rep és la correcta i la seva opinió al respecte.

  • Has anyone else got anything to contribute? – Algú més té alguna cosa que aportar?

En finalitzar una exposició, és la forma perfecta perquè els teus companys s’involucrin i afegeixin altres punts de vista sobre el tema.

  • Please confirm if this date and time is suitable – Si us plau confirma si aquesta data i hora són adequades.

Mantenir la teva agenda actualitzada és essencial, en demanar la comprovació d’una data, estàs garantint que la reunió segueix fixada en el dia establert.