A Merit School no només preparem als nostres alumnes perquè aprenguin diferents idiomes i assoleixin el nivell que necessitin si no que, una altra de les nostres principals funcions és examinar als nostres alumnes a través de certificacions oficials tant d’anglès com d’alemany, perquè així aconsegueixin una titulació oficial i puguin certificar el seu nivell d’alemany o d’anglès tant de forma nacional com internacional.

  • Exàmens oficials en anglès

Els exàmens de Cambridge  (Cambridge exams), coneguts mundialment pel seu reconeixement en països estrangers, són les titulacions més demandades per alumnes com per institucions educatives, governs i empreses de tot el món.

A Merit School hem assolit aquest any la categoria de centre Platinum de Cambridge English Language Assessment. Després de més de 10 anys de preparar i examinar alumnes podem dir que milers dels nostres alumnes ja disposen dels seus certificats i del reconeixement que aquests comporten.

Els exàmens, que es poden realitzar tant de forma presencial com per ordinador (Computer Based), certifiquen el coneixement de l’anglès a base al que estableix el Marc Europeu Comú de Referència, els seus nivells i puntuació.

  • Exàmens oficials en alemany

Els exàmens del Goethe-Institut acrediten, de manera oficial, el coneixement d’alemany a nivell internacional tant en empreses com en altres organismes, a més, compta amb el segell de qualitat de Association of Language Testers in Europe (ALTE).

A Merit School oferim la possibilitat de realitzar els exàmens del Goethe-Institut en els nostres centres.

Els exàmens oficials del Goethe-Institut valoren les diferents disciplines de l’idioma a través dels nivells i qualificacions del Marc Europeu Comú de Referència i avaluen les quatre àrees principals de l’idioma: audició, lectura, escriptura i expressió oral.

Fes els teus exàmens oficials amb nosaltres! Inscripció i curs de preparació ja disponibles: consulta les pròximes convocatòries!