Has pensat en millorar el teu francès des de casa? Si vols millorar el teu nivell de francès pel teu compte, a més d’aprofitar al màxim els teus cursos de francès, hi ha altres trucs “casolans” o “DIY – Do it Yourself“.

Si creus que el francès només es parla a França, t’equivoques! A tot el món existeixen aproximadament 274 milions de parlants dels quals, 212, el parlen de manera habitual i 72 milions que el parlen de forma parcial. Es considera el tercer idioma més parlat entre nadius i la segona llengua més parlada pel que fa a les relacions internacionals. Es parla en els cinc continents, especialment en aquells llocs on van estar presents colònies francòfones en el passat, com ara Algèria, la Costa d’Ivori o el Marroc.

El francès es una llengua romanç i ens permet, als parlants d’altres d’elles, disposar de certa avantatge o facilitat a l’hora d’aprendre’l. Per això, des de Merit School et proposem alguns trucs perquè puguis avançar pel teu compte:

  • Canta i balla: artistes de tots els temps fan que la música en francès sigui èxit mundial, des Edith Piaf amb “la vie en rose” passant per Françoise Hardy fins Vanessa Paradis i molts altres artistes francesos que et faran viatjar fins a França sense moure’t de casa. Així que ja saps, encén la música i deixa’t portar.
  • Enamora’t: el romanticisme francès és un dels més aclamats històricament, amors impossibles, passionals, amors de pel·lícula que els francesos han portat a la vida real… A més del romanticisme artístic que va marcar una època al llarg del segle XVIII. Gaudeix de la cultura romàntica, et sorprendràs i no només de l’idioma.
  • Converteix-te en artista: a França es respira art, des de tots els temps, abans del romanticisme fins als nostres dies, passant per l’impressionisme, l’”Art Nouveau” i fins i tot el Pop Art. L’art és la columna vertebral francesa, comprova-ho a les seves pel·lícules, fotografies, llibres … Està present en cada expressió artística i lingüística.
  • Vesteix-te “très chic”: dóna-li un repàs a la teva moda francesa preferida i rescata tot el glamour i l’elegància francesa a l’hora de vestir, segur que et vénen ganes de parlar francès sense parar.
  • Deixa’t perdre per París: el menjar, l’arquitectura, la literatura, els carrers, les persones… A París tot és inspirador i per descomptat la seva pròpia llengua. Hi ha milers de formes de submergir-te pels carrers parisencs sense sortir de casa: pel·lícules, llibres … i infinitat de coses que et faran sentir que estàs allà, això si, en Versió Original!

Si t’han entrat ganes d’aprendre francès, et recomanem 100% els nostres cursos de francès online on podràs practicar i aprendre totes les àrees de l’idioma amb una formació de qualitat.