Aprendre xinès és una de les opcions més útils a l’hora d’estudiar un idioma, si creus que no és per tant, descobreix aquestes 6 raons:

  • És l’idioma que més es parla al món.

El xinès mandarí és l’idioma del futur, encara que l’anglès segueix sent l’idioma més parlat en el món dels negocis. Als països asiàtics, com el Japó o Corea, el xinès comença a implementar-se a l’hora d’establir relacions en el món empresarial, ja que en els últims 20 anys el PIB a la Xina ha crescut superant el 8%.

Actualment, parlen xinès més de 10.050 milions de persones natives, per tant, aprendre xinès és la forma global de comunicació tant dins com fora d’Àsia.

  • Obre les fronteres al món laboral.

Aprendre xinès suposa augmentar la teva qualificació professional d’una manera molt valuosa. Ara mateix, s’està incrementant la demanda laboral a l’hora de contractar perfils professionals que hagin estat en contacte amb la llengua i que tinguin experiència parlant l’idioma. Dominant el xinès, les teves oportunitats laborals es multiplicaran.

El xinès juga un paper fonamental en l’economia mundial, així que conèixer l’idioma, a més de sumar punts al teu currículum, pot cridar l’atenció als encarregats de recursos humans a nivell internacional.

  • Apunta’t al repte.

El xinès és una llengua que no és fàcil d’aprendre, per tant si t’animes a fer-ho amb el curs de xinès, serà com un repte i una forma de demostrar-te a tu mateix que si que pots!

Aprendre xinès des de petit pot ser un avantatge indiscutible. Al ser una llengua en constant creixement, aprofitar l’habilitat especial dels més petits estudiant xinès és invertir en el seu futur professional.

  • És un exercici mental molt productiu.

Aprendre xinès és pura matemàtica! S’ha demostrat en diverses ocasions que els nens que estudien xinès des de petits són capaços de desenvolupar tots dos hemisferis cerebrals, ja que, en el cas del xinès, la pronunciació juga un paper molt important.

  • És més fàcil del que sembla.

Estem d’acord de que no és una llengua fàcil, però la gramàtica xinesa no té ni conjugacions ni declinacions, per això mateix la pronunciació i l’escriptura són les seves principals complicacions.

  • Per amor a l’art.

La cultura xinesa és increïblement interessant, plena de matisos i de costums culturals que ni ens imaginem. Aprendre xinès no només ens permet comunicar-nos amb persones natives d’allà, sinó que ens permet introduir-nos en una altra cultura i integrar-nos una mica més.