Et mors per veure l’últim capítol de “The Walking Dead”? Si ets dels que no pots esperar a veure el capítol de la sèrie a la que estàs enganxat, aquest article et serà de molta utilitat. Estàs disposat a veure les sèries en versió original? D’aquesta manera, no només seràs dels primers a saber en què s’ha convertit Daryl, sinó que estaràs aprenent anglès gairebé sense adonar-te’n.

Esperar una setmana a que surti el següent capítol i mínim una altra perquè aquest es tradueixi, ja no té cap sentit. Avui dia disposem de les sèries que volem veure pràcticament a la carta i en el moment què nosaltres decidim. I no només això, les xarxes socials són una perillosa font d’”spoilers”, així que si no vas veure en el seu moment l’últim capítol de “Games Of Thrones” millor que no et fiquis a Facebook.

Si la teva debilitat és l’anglès i només et quedes amb frases com “Winter is coming” o “Bazinga”, no desesperis! Només concentrant-te en el que estàs veient, aprendràs no només frases o noves paraules, sinó que estaràs ajudant a la teva oïda a processar diàlegs en anglès millorant la teva pronunciació. Estaràs fent un exercici d’adaptació al llenguatge que et permetrà un millor maneig de l’idioma en situacions quotidianes.

Com ja saps, cada vegada és més comú veure sèries que s’emeten en altres parts del món. Per a tots els addictes a les sèries, us deixem amb uns consells que podeu implementar per millorar el vostre nivell d’anglès i aprendre mentre gaudiu de les vostres sèries preferides.

  • Escriu les noves paraules que escoltis: la millor manera de memoritzar noves paraules és escrivint-les. Si veus les sèries a Netflix o Youtube amb subtítols, sempre pots rebobinar tantes vegades com necessitis una escena fins entendre el que estan dient.
  • Utilitza-ho: si no ho fas servir, no serveix de res intentar memoritzar noves paraules. Escriu diversos exemples en un llenguatge fàcil i poc a poc s’aniran convertint en part del teu vocabulari.
  • Gaudeix: no et centris sempre en tasques de vocabulari, fixa’t en com pronuncien certes paraules o com entonen les frases. Això sí, no ho facis cada vegada que vegis una sèrie. Hi ha temps per a tot i el més important és gaudir de la teva sèrie preferida!