Rememorar les pel·lícules que més vénen de gust veure durant aquestes dates és un clàssic del Nadal i a Merit School no serem diferents. A continuació, et presentem el nostre top 10 de pel·lícules en anglès relacionades amb el Nadal. Veure pel·lícules en anglès és el complement perfecte per als teus cursos d’anglès que et permetran gaudir del nadal mentre repasses l’expressió i la comprensió oral:

  • Home Alone (1990): Kevin McAlister és un nen de 8 anys que es queda totalment sol a casa quan la seva família, accidentalment, s’oblida d’ell durant unes vacances. El petit aprèn a viure sol, fins i tot quan uns lladres intenten robar a casa seva, començant així una divertida aventura.
  • Love Actually (2003): És una divertida comèdia que enllaça diferents històries que tenen a veure amb l’amor i que succeeix a Londres, poc abans del Nadal.
  • Gremlins (1984): La història es desenvolupa a través del regal que li fa Rand al seu fill, Billy: una estranya criatura adorable, un mogwai. Aquest regal es converteix en el desencadenant d’una sèrie de entremaliadures que descol·loquen als habitants del petit poble nord-americà on viuen.
  • The family Stone (2005): És una comèdia que explica la història de les vacances de Nadal de la família Stone. Aquest any coneixeran a la nova parella del fill gran, una moderna noia de nova york que desconcerta als anti-convencionals Stone.
  • About a boy (2002): Un solter de 38 anys viu gràcies als drets d’autor d’una cançó composta pel seu pare anys enrere. Es dedica a tenir cites amb mares solteres, ja que opina que així és més fàcil acabar amb la relació… fins que coneix a Marcus, el fill d’una d’elles.
  • The polar express (2004): És una entranyable història que explica com una nit gelada de Nadal, un nen comença un viatge en tren rumb al Pol Nord. Durant el trajecte, aprendrà a conèixer-se a ell mateix i a ser feliç.
  • The holiday (2006): Amanda i Iris són dues dones que es coneixen a través d’internet, tenen un punt en comú: la seva mala sort amb els homes. Una viu a EE.UU i l’altre a UK i decideixen intercanviar les seves cases durant el Nadal.
  • Ghostbusters II (1989): Un grup d’especialistes en acabar amb fenòmens paranormals estan en situació de fallida i amb problemes legals. Els “Caçafantasmes” decideixen aturar la seva activitat fins que un conegut seu està en dificultats i accepten ajudar-lo d’una amenaça que està a punt d’envair Manhattan.
  • Bridget Jones’ Diary (2001): Bridget, una dona en la trentena, trenca la seva monotonia de vida solitària al costat de la televisió, les cigarretes i algun quilo de més i es decideix a buscar parella.
  • The Nightmare before Christmas (1993): Jack Skellington està avorrit de ser el protagonista de Halloween i intenta apropiar-se del Nadal. Amb els seus divertits còmplices, intentaran segrestar a Santa Claus quan, de sobte, comencen els problemes…