Estem a poques hores d’una nit màgica. Els reis d’orient ja estan aquí! Des de petits, gaudim del Nadal esperant que Melcior, Gaspar i Baltasar vinguin a les nostres cases durant la matinada del 6 de gener per recompensar el nostre bon comportament durant l’any i ens portin el que tant desitgem: de petits eren joguines, i de grans? per què aquest any no et regales aprendre idiomes?

Els tres reis mags vénen des de llevant fa ja més de 2.000 anys quan van anar a visitar al nen Jesús a Betlem. Des de llavors és quan comença la nostra tradició actual, on cada 6 de gener tots els nens es desperten emocionats per anar a buscar els regals que els reis els han deixat al peu de l’arbre de Nadal.

Els més petits, abans de la nit de reis, fan una carta amb totes les joguines que desitgen, però has pensat en el seu futur? Aprendre idiomes és una garantia i un regal sense caducitat, aposta pel seu futur!

Què és el que més t’agrada del dia de reis? Segurament siguin els regals, però no podem oblidar-nos d’altres tradicions com el tortell de reis. Per si no ho sabies, també té la seva part amarga … A més d’amagar una figureta del Betlem també porta dins una fava que, a qui li toqui.. haurà de pagar el tortell!

El regal que et proposem per a la nit de reis és: aprendre idiomes aquest 2017, un regal útil i que dura per sempre.

Si a més dels regals vius amb il·lusió el dia de reis, des de Merit School et desitgem un feliç dia de reis! I un bon començament de l’any, a gaudir de gener i del 2017!