Aquest any Merit School ha rebut la distinció de Platinum Centre per part de Cambridge English Language Assessment, aquesta distinció es caracteritza per la realització de la feina ben feta i també un reconeixement als Preparation Centre que col·laboren amb nosaltres i que ens ha ajudat a poder aconseguir aquesta distinció tan especial.

Per aquest motiu, el passat 20 de gener Cambridge English ens va convidar a visitar les instal·lacions que tenen al Regne Unit, des d’on es produeixen, avaluen i distribueixen tots els exàmens i titulacions. Va ser una experiència totalment enriquidora i molt valuosa per a l’equip de Merit School ja que va poder veure i viure un dia a Cambridge English Language Assessment.

Els títols que gestiona Cambridge English Language Assessment tenen un ampli reconeixement internacional, tant per part d’institucions educatives com empresarials, en la certificació dels coneixements d’anglès com a llengua estrangera. Els exàmens de Cambridge són acceptats per més de 15.000 universitats, empreses i governs de tot el món.

Si estàs pensant a presentar-te a algun dels exàmens de Cambridge, des Merit School t’oferim la possibilitat de fer-ho. Tant si ets alumne com si no, Merit School Barcelona (ES499) és centre examinador obert de Cambridge English Language Asessment (Open Centre).

Sabies que pots realitzar un simulacre de l’examen de Cambridge abans de l’examen oficial? Si et presentes a les convocatòries de maig o juny, posem a la teva disposició una nova edició dels Mock Exam o examen simulacre, per poder aconsellar-te i orientar-te sobre les possibilitats de superació de cara a l’examen oficial. Consulta aquí tota la informació sobre els Mock Exam.

Aconsegueix la titulació de Cambridge que necessitis amb Merit School. A més de ser centre preparador, també disposem de cursos de preparació dels exàmens de Cambridge, cursos intensius d’anglès i moltes més facilitats perquè aprovis l’examen sense preocupacions.