La primavera la sang altera! Un any més, arriba l’estació de l’any que més esperem durant l’hivern. La primavera és aquí i amb ella el bon temps i un ambient més alegre que ens fa gaudir dels plans a l’aire lliure, dels nostres amics i d’aquelles coses que només es poden fer durant aquesta estació:

  1. Equinocci de primavera. Segur que et sona, però saps el què significa? L’equinocci és el punt on el sol arriba a la seva distància més alta sobre l’equador del planeta, a 90 º de l’eix terrestre. Els dies s’allarguen i passen a tenir la mateixa durada que les nits. Passa dues vegades a l’any: a la primavera (entre el dia 20 i 21 de març) i a la tardor (entre el 22 i 23 de setembre). El solstici, per tant, és el fenomen contrari, on el sol aconsegueix la seva menor o major altura amb la terra i per tant correspon amb l’estiu i l’hivern.
  1. Spring Break. Si estàs estudiant als Estats Units, prepara’t per unes vacances inoblidables. Durant el mes de març o abril, se celebra el popular Spring Break: un viatge que els estudiants preparen amb mesos d’antelació, on es tria una destinació de platja per gaudir de l’arribada del bon temps, els amics i la festa. Estàs preparat? Si tens pensat anar-hi l’any vinent, et pots anar preparant amb un dels nostres cursos d’anglès, et seran molt útils!
  1. Una primavera de cine! Hi ha infinitat de pel·lícules relacionades amb aquesta estació de l’any, però la nostra recomanació per a aquesta temporada se centra en dues pel·lícules: “Un bon any” (A Good Year) una pel·lícula protagonitzada per Russell Crowe i Marion Cotillard o “Un passeig per recordar” (A Walk to Remember) que ens recorda que la primavera és l’època de l’amor, a través d’una de les històries d’amor més aclamades del cinema. Gaudeix de les teves pel·lícules preferides en versió original i millora el teu nivell d’anglès d’una forma diferent.
  1. Plans primaverals. Si ets de Barcelona i t’encanta la música, segurament ja estaràs preparat per al Primavera Sound 2017: el festival de música independent que compleix 15 anys en la seva edició d’enguany. El seu cartell, encapçalat per Arcade Fire, Bon Iver, The XX i altres artistes, assegura un èxit rotund i la millor música per escoltar aquesta primavera.

Gaudeix de la primavera en totes les seves versions!