S’acosten les vacances de Setmana Santa: és el moment de prendre un molt merescut descans. Però entre festa i festa, també va bé practicar l’anglès, encara que sigui en una versió més light. De vegades, no fa falta anar a la teva acadèmia d’idiomes per refrescar el teu nivell d’anglès, i molt menys de vacances! A continuació, t’expliquem una sèrie de plans perquè puguis seguir millorant el teu nivell d’anglès d’una altra manera.

Plans dins de casa:

Escoltar música en anglès: La música més escoltada sol ser en anglès. Escoltar la ràdio o amb una bona llista d’èxits de Spotify podràs aprendre les teves cançons preferides. Una bona idea per practicar l’anglès, així com millorar les teves habilitats com a cantant.

Home cinema: Fer un pla de pel·lícules a casa és perfecte per practicar el listening, especialment quan tenim tant material audiovisual al nostre abast: Netflix, HBO… L’únic que hauràs de fer és canviar l’idioma a l’anglès o si vols anar poc a poc pots simplement afegir els subtítols en anglès i llest! Aquí et deixem algunes opcions de pel·lícules.

Lectura i relax: Si ets un apassionat de la lectura, el millor pla és una tarda rodejat de llibres. Practicar anglès llegint és molt beneficiós per millorar la teva comprensió escrita, augmentar el teu vocabulari i gaudir d’una bona història sense sortir de casa.

Jocs: Si estàs en companyia, proposar jocs en anglès pot ser molt divertit. Per exemple: el telèfon trencat, jugar al penjat o les versions dels jocs de taula típics com el “Cluedo”, el Monopoly… Si jugues en anglès estaràs practicant el teu speaking amb rialles assegurades.

Plans fora de casa:

Cinema en V.O.: Encara que no són els més coneguts, els cinemes en versió original ofereixen les pel·lícules tal i com el seu nom indicat, en el seu idioma d’origen. Són una forma diferent de practicar l’anglès mentre gaudeixes d’una tarda diferent.

Intercanvi d’idiomes: En pràcticament totes les ciutats hi ha punts de trobada on gent que vol aprendre idiomes s’ajunta i durant una estona pots tenir una conversa en anglès. És una forma molt amena d’aprendre anglès i ‘de conèixer nous amics!

Viatjar a l’estranger: T’agrada conèixer nous paísos? Si viatges a l’estranger, especialment a un país de parla anglesa, estaràs en contacte permanent amb la llengua a l’hora de comunicar-te i de moure’t per la ciutat. Practicar l’anglès així sempre és més efectiu.