Viatges per Setmana Santa? A continuació, et deixem 10 tips que t’ajudaran a organitzar el teu viatge perfecte:

  1. Comprova la teva documentació (les vegades que faci falta): Donar per fet que tenim tota la documentació al dia és un error. Sabies que per viatjar a Mèxic el teu passaport ha de tenir una validesa de més de 9 mesos? Així que comprovar documents, visats, permisos… Mai està de més.
  1. 2. Comprovar horaris: Viatjar pot ser una mica caòtic. Para més atenció a les hores dels bitllets i tingues en compte que pot haver embussos, aglomeracions o qualsevol imprevist.
  1. Idiomes: si viatges a l’estranger mai està de més aprendre unes frases bàsiques en l’idioma corresponent o frases en anglès per organitzar plans que et seran d’utilitat.
  1. No t’avorreixis: Si el teu viatge és llarg … prepara un bon pack de lectura o aprofita per estudiar alguna cosa que tinguis pendent. El llibre que utilitzes durant les teves classes d’anglès pot ser un bon company de viatge i també els deures!
  1. Càmera: Ara amb els mòbils ho tenim molt fàcil. Les fotografies són dels records més bonics per veure després d’un temps, així que viatjar per Setmana Santa amb la càmera és un must.
  1. Efectiu: Si te’n vas a un país on utilitzin una altra moneda és molt recomanable portar una mica d’efectiu, encara que t’hagin advertit que tot es pot pagar amb targeta… mai se sap.
  1. Seguretat abans de res: Si viatges amb el teu propi cotxe comprova que tot està en ordre abans de començar un viatge llarg: rodes, oli, bateria… i tot el que sigui necessari per si s’ha de fer una visita al taller d’última hora.
  1. Llistes: Fer llistes és una forma de comprovar que no et deixes res, ni a l’anada ni a la tornada. Si es fa a priori, elimines el risc d’oblidar-te coses com una petita farmaciola, alguna peça d’abric o el que sempre t’oblides.
  1. Assegurances mèdiques: Si viatges per Setmana Santa a un país estranger o faràs alguna activitat extrema, contractar una bona assegurança mèdica et pot evitar més d’un ensurt. Millor ser previsors.
  1. Quadern de viatge: No necessàriament ha de ser un diari, en un quadern pots escriure tot el relacionat amb el viatge, el que més t’agradi, les llistes de plans, les teves fotos preferides… és molt útil i un bon record.