Saber portar a terme una conversa en anglès correctament és un dels objectius principals que es persegueixen a l’hora d’aprendre l’idioma. La comunicació principal que s’utilitza quan volem expressar-nos en un altre idioma sol ser oral i, moltes vegades, ens cal tenir unes bases que garanteixin el nostre anglès parlat, especialment amb entrevistes de feina, reunions internacionals, sol·licituds oficials, comunicats…

Tenir un bon nivell d’anglès parlat té molta importància, com ja et vàrem explicar en una altra notícia anterior. Aquesta vegada volem compartir 6 claus que et faran millorar la teva conversa en anglès gairebé sense adonar-te:

  1. Veure sèries i pel·lícules en anglès: Sí, és un tòpic que es repeteix, però ho has provat? Digues adéu als subtítols i para atenció a les teves pelis i sèries preferides. És possible que al principi et costi però un cop t’hagis adaptat al llenguatge, a més d’aprendre expressions i noves paraules, estaràs afinant el teu listening.
  1. Apuntar-te a un curs de conversa en anglès: Si controles molt més la part escrita de l’idioma però et costa posar-te a parlar i necessites millorar el teu speaking o pronunciation, un curs que se centri en la part pràctica de l’anglès, t’ajudarà a reforçar la part parlada de l’idioma d’una forma més ràpida i eficaç.
  1. Intercanvi d’idiomes: Si ets dels que necessiten una mica de motivació a l’hora d’aprendre idiomes, què millor que aprendre anglès fent amics a un bar? Cada vegada són més bars els que s’apunten a l’intercanvi d’idiomes, almenys un dia a la setmana. Busca a la teva ciutat, segur que trobes algun lloc on poder posar en pràctica el teu anglès d’aquesta manera tan original.
  1. Cantar en anglès: És possible que algunes de les teves cançons preferides siguin en anglès, però t’has parat a analitzar les seves lletres? A més de marcar-te una bona sessió de karaoke, cantar en anglès t’ajuda a assimilar millor els conceptes i frases que apareixen a les lletres de les cançons i, per descomptat, a entendre el seu significat.
  1. Dóna-li canya a la fonètica: Aprendre a pronunciar les paraules en anglès amb precisió és complicat. Amb una mica de concentració i de pràctica, encaixar millor la pronunciació i no pronunciar cada lletra és possible.
  1. Viatjar: Quan viatgem a l’estranger, estem en un entorn perfecte per a relacionar-nos en anglès. Moltes vegades intentem comunicar-nos sense canviar d’idioma o amb l’idioma dels signes. Prova a esforçar-te i a mantenir una bona conversa en anglès, segur que et sorprens!