Quan estàs buscant un curs d’idiomes és difícil saber per on començar. A continuació, t’expliquem 5 claus que t’ajudaran a escollir el curs d’idiomes perfecte per a tu sense desesperar en l’intent!

1. Identificar el teu nivell

El primer pas és saber en quin punt estàs, especialment si has estudiat l’idioma anteriorment. A les nostres escoles d’idiomes disposes de proves de nivell gratuïtes -i sense compromís- presencials, que són necessàries abans de començar qualsevol curs d’idiomes. En el cas de l’anglès, també pots fer el test de nivell online i saber automàticament el teu nivell sense necessitat de moure’t de casa.

2. Detectar les teves necessitats

A més de saber quin és el teu nivell, cal tenir uns objectius clars que responguin a unes necessitats en concret. Per exemple, si necessites millorar la teva pronunciació en anglès, necessites un curs enfocat en la conversa o si et presentes a un dels exàmens de Cambridge, el millor és apuntar-te a un curs de preparació dels exàmens del First Certificate, Advanced o Proficiency.

3. Quadrar la teva disponibilitat i els teus objectius

Siguin a curt o a llarg termini, tenir en compte els objectius de cada persona és molt important per escollir el curs d’idiomes de manera efectiva i que els alumnes obtinguin el màxim rendiment de les classes. Si necessites millorar un idioma en poc temps, segurament necessitis un curs intensiu. Si el teu objectiu és aprendre una llengua des del principi, pots començar per un curs d’iniciació a l’idioma. Cada curs té la finalitat que els estudiants aconsegueixin els seus objectius a mesura que el curs avança.

4. Seleccionar el pla que més s’adapti a tu

Si estàs estudiant, treballant o si tens poc temps per estudiar idiomes és essencial trobar un tipus de curs on l’alumne se senti còmode i no suposi un impediment per continuar amb la seva rutina. Per això, a més de disposar de flexibilitat d’horaris pel que fa als cursos d’idiomes, hi ha classes particulars, cursos anuals, quadrimestrals… que permeten als alumnes triar la freqüència i durada de les classes. A més, Merit està format per 5 centres d’idiomes: comprova quin està més a prop teu i que la distància no sigui una excusa!

5. Ofertes i promocions

Una mica de motivació extra! A Merit School, ens agrada incentivar els nostres alumnes amb descomptes en dates especials. Per exemple, ara que s’acosta el bon temps tenim activats els descomptes d’estiu. Fes un cop d’ull!