Vols diferenciar-te a través del teu Currículum Vitae? A més d’estudiar un grau universitari o de tenir altres estudis superiors, el domini d’idiomes és un dels punts més importants a l’hora de comprovar el nivell d’especialització professional d’un candidat a un lloc de feina. A continuació, trobaràs els idiomes més ben valorats a l’entorn laboral:

Xinès mandarí – Amb més de mil milions de parlants, és l’idioma més parlat del planeta. A més de parlar-se en el seu país d’origen, també es parla en els seus països propers com Indonèsia, Cambodja, Singapur, Taiwan o Malàsia, entre d’altres. El creixement econòmic de la Xina és el principal motiu per considerar-se l’idioma del futur, ja que abunden les oportunitats de negoci i de llocs de feina innovadors. Així que és la teva opció perfecta per completar el teu currículum i preparar-te per a triomfar a la teva carrera professional.

Japonès – És l’idioma d’una de les economies més importants a nivell mundial. La seva innovació tecnològica a les indústries relacionades amb el consum electrònic fan que el Japó sigui una de les principals potències pel que fa al desenvolupament de la fabricació, enginyeria i investigació. També és un país que porta a terme un gran nombre d’importacions i exportacions a tot el planeta. Per això mateix, dominar aquest idioma, encara que sigui complicat, és una garantia professional espectacular.

Anglès – Porta anys sent la llengua internacional per excel·lència, tant si vols buscar oportunitats a l’estranger o estudiar/treballar a un lloc que requereixi certa especialització. És l’idioma més utilitzat a l’entorn acadèmic i el més utilitzat en els negocis i en el comerç internacional. També és amb el que més fàcilment et comunicaràs a l’estranger. Si estudiar anglès és la teva assignatura pendent, ja no tens excuses: és necessari per a millorar la teva carrera professional.

Rus – A més de ser la llengua més parlada d’Europa, és l’idioma eslau més parlat del món. És la llengua oficial a Rússia, Bielorússia, Kirguizistan i Kazakhstan, no obstant a les antigues repúbliques de l’URSS s’utilitza en segon lloc. Estudiar rus és poder comunicar-te amb més de 260 milions de persones i diferenciar-te de la resta. No és un idioma que s’ensenyi a molts centres d’idiomes, així que també comporta avantatges a nivell professional.

Alemany – És la llengua nativa més parlada d’Europa, després del rus. A més d’Alemanya, també s’utilitza a Àustria i a Suïssa majoritàriament, tot i que també compta amb un gran nombre de parlants a Polònia, República Txeca i Hongria. La seva importància està relacionada amb la seva economia, ja que és la primera potència europea i compta amb un gran reconeixement a nivell mundial. Si estàs buscant oportunitats en aquest país o millorar la teva carrera professional, aprendre alemany pot ser la teva clau d’accés.