Estem en època de festivals! Es pot dir que la temporada comença amb el Coachella, però ara que s’acosta l’estiu, els cartells dels festivals surten cada vegada més a la llum i és el moment de fer-nos amb les entrades abans que s’esgotin.

Els festivals són l’excusa perfecta per gaudir d’un viatge low cost amb els teus amics si t’apuntes a l’experiència càmping o de gaudir del màxim número de grups en el menor temps possible. Tan sols comprant una entrada obtindràs rialles, música i bon temps. Ets fan dels festivals?

En el post d’avui volem demostrar que fins i tot durant un festival es pot practicar anglès, especialment si és a un altre país. Fer amics a un festival és el més fàcil del món i si estàs en un festival com el Lollapalooza a Chicago o el Rock in Rio al Brasil, el més senzill per comunicar-te entre salt i salt és parlar en anglès aprofitant el bon rotllo típic dels festivals.

Si el teu festival és a territori nacional, no ho tindràs tan fàcil, però segurament coincideixes amb altres persones de diferents països. Cada any són més les persones que s’apunten a viure un festival fora de casa i de tenir l’oportunitat de veure a artistes que no passen pel seu país o ciutat. Així que si estàs en un festival gran, no perdis l’oportunitat de conèixer a gent d’altres països i de practicar l’anglès, igual t’apuntes a fer el mateix l’estiu vinent!

Si a més de per la festa, vas per la música, estaràs molt pendent dels artistes que hi van, dels horaris i dels “hits” que marcaran el festival. Si vas al Fib o al Bbk Live, tindràs la oportunitat de veure en directe a artistes com Red Hot Chili Peppers, Depeche Mode o Two Door Cinema Club, cantant i ballant les seves lletres també podràs practicar l’anglès. Et recordem el nostres post sobre com millorar l’anglès amb cançons.

Finalment et deixem una petita selecció de vocabulari en anglès bàsic per a qualsevol festi:

  • Stage: Escenari. És molt útil a l’hora de quedar en un punt abans o després d’un concert.
  • Sold out: Esgotat, si t’has quedat sense entrada.
  • Gig: Actuació.
  • Catchy tune: Cançó contagiosa, aquesta que repetiràs durant dies al teu cap.
  • Speakers: Altaveus.
  • Wristband: Polsera. La polsera que després romandrà durant mesos al teu canell.
  • Live performance: Actuació en directe.
  • Crowd surfing: Quan es transporta a algú de persona en persona sobre els seus caps.