Fa 17 anys vam iniciar un dels projectes més grans i dels que ens sentim més orgullosos: ser l’escola d’idiomes de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Vam començar l’any 2000 obrint la seu de Merit a UPC Campus Nord (a l’edifici Vèrtex), tot seguit vam obrir als diferents campus d’Escola Industrial, Manresa, Castelldefels, Terrassa, Sant Cugat i, finalment, Diagonal-Besòs.

Estem molt orgullosos de tot aquest camí que hem fet amb el Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Politècnica de Catalunya. Ens ha convertit en una de les escoles d’idiomes de referència de la ciutat de Barcelona.

Volem donar les gràcies a tots els alumnes d’UPC que heu dipositat la vostra confiança en formar-vos amb nosaltres durant aquests anys. Malauradament, la UPC ha decidit no fer cap més concurs d’aquest servei i a partir d’ara oferim totes les nostres escoles d’idiomes: Sants, Maragall, Sant Martí, Badalona i Sant Cugat.

Aquest curs escolar (2017-18) celebrem el nostre 40 aniversari i per aquest motiu volem oferir a tots els universitaris una sèrie d’avantatges per tal que seguiu la vostra formació en idiomes:

  • Matrícula gratuïta per a universitaris.
  • 10% de descompte en els cursos 2017-18.

A més, si us inscriviu abans del 14 de juliol a un curs de 100 hores, participareu en el sorteig d’un cap de setmana a Londres!

Consulta totes les promocions per a universitaris