El mes d’agost és per descansar i si encara segueixes de vacances encara estàs a temps de gaudir de dies de relax i agafar forces abans que comenci setembre i comenci de nou la rutina. Si no encara no tens plans o vols fer alguna cosa diferent sense necessitat d’anar-te’n a l’estranger, a continuació et deixem algunes idees perquè aprofitis els teus dies lliures:

  1. Escapa’t de la ciutat

A l’agost, els caps de setmana són per escapar de la ciutat o passar un parell de dies fora de casa per desconnectar. Si ets més de platja o muntanya o més aviat d’anar-te’n al teu poble, és l’època ideal: el temps acompanya i la calor es porta millor amb alguns graus menys a la nit o amb uns banys al mar.

  1. Festivals

Hi ha dates que mereix marcar en el nostre calendari d’agost, i encara que no es pot anar a tots, durant aquest mes hem pogut gaudir d’alguns festivals com l’Arenal Sound, a Castelló (de l’1 al 6). Encara tens l’oportunitat de gaudir del Sonorama, a Aranda de Duero (del 10 al 13) que compleix el seu 20 aniversari i ho celebra amb els millors grups nacionals: Los Planetas, Iván Ferreiro, Leiva… t’ho perdràs?

  1. Fes el que no et dóna temps de fer la resta de l’any

Siempre hi ha plans pendents que no pots fer durant l’hivern per culpa de la rutina, la feina, els exàmens… Hi ha vegades que costa posar-se al dia i complir amb la rutina. Durant les vacances és un bon moment per posar-te amb l’idioma que se’t resisteix, planificar tot el necessari per al curs que ve o començar amb una rutina esportiva…

  1. Canvia de look

T’avorreix anar sempre igual? Mateix pentinat, mateix estil de roba… Aprofita les vacances per fer un canvi. Atreveix-te amb un tall de cabell, que sol estar espatllat després de l’estiu, un nou color o passa’t per les botigues de roba i anticipa’t a la nova temporada. No hi ha res millor que tornar a la rutina amb un look renovat i ple d’energia.

  1. Turista a la teva ciutat

Segur que si ets d’una ciutat gran, o si vius a prop, passeges per la ciutat visitant els monuments històrics quan ve algú de fora i toca fer turisme però, ¿coneixes tan bé la teva ciutat com penses? Apunta alguns dies al teu calendari d’agost per visitar, tranquil·lament, aquells llocs que més t’agraden de la ciutat. També és un bon moment per visitar exposicions als museus que fa temps que no trepitges.