Qui va dir que anar-se’n de vacances i practicar anglès fos incompatible? A continuació, hem seleccionat una sèrie de destinacions on, a més de gaudir d’unes vacances increïbles, estaràs en contacte permanent amb la llengua anglesa:

  1. Regne Unit

¿A qui no li agrada un viatge a UK durant les vacances? Londres, Manchester, Cardiff… Però si a més de plaer, també busques reforçar el teu nivell d’anglès, hi ha llocs perfectes on fer-ho. Bournemouth, a la costa d’Anglaterra i a tan sols dues hores de Londres, és una preciosa ciutat meridional on a més d’aprendre anglès, gaudiràs del sol i dels seus 8 km de platja.

  1. Irlanda

A més del seu particular encant, Irlanda destaca per la seva espectacular geografia i les seves màgiques tradicions com les llegendes dels follets o fades, i la seva festa més coneguda a nivell internacional: Saint Patrick’s day. Si aquest estiu t’animes a visitar Irlanda, visita ciutats com Cork, Belfast o Dublín, una ciutat on et sentiràs com a casa. Serà una destinació perfecta per a aprendre anglès o perfeccionar el teu nivell, mentre gaudeixes de les teves vacances.

  1. Estats Units

Els destins preferits per excel·lència són Nova York, Los Angeles, Califòrnia, Hawaii… és el somni de moltes persones que aprofiten l’estiu per escapar-se als llocs que succeeixen a les seves pel·lícules preferides, el menjar que sempre han volgut provar o la música que escolten diàriament. Si tu també busques el lloc perfecte on, a més de perfeccionar el teu anglès, puguis gaudir d’un estiu inoblidable, Estats Units t’espera!

  1. Canadà

Si ets amant de la natura, les muntanyes i els parcs naturals aquest és el teu destí, sense cap dubte! Ciutats com Vancouver o Toronto són perfectes per aprendre anglès, encara que també t’enamoraran per la seva oferta cultural, molt cosmopolita, i perquè també podràs gaudir del mar i la platja. Per als més aventurers, visitar les arxiconegudes Cascades del Niàgara, serà una experiència de les que mai s’obliden.

  1. Austràlia

L’altra part del món és per a molts una de les destinacions més paradisíaques que pot haver-hi, això si, es necessita temps i tenir ganes d’aventura. A Austràlia, trobaràs ciutats espectaculars com Sydney, on podràs visitar el centre o CBD, gaudir dels seus preciosos ports nàutics com Darling Harbour, monuments arquitectònics com l’òpera i de les seves precioses platges com Bondi beach, Manly… Viuràs una experiència única i milloraràs el teu anglès gairebé sense adonar-te’n.

  1. Filipines

Tot i que no és el típic lloc on la gent va per a aprendre anglès, és el destí ideal per a qui busqui viure unes vacances molt especials, ja que a més de ser una destinació molt turística en els últims temps, ens ofereix ciutats com Manila, l’illa de Palawan i les seves impressionants platges o els paisatges marins de l’illa de Malapascua.