Llançaments, noves temporades, reedicions, adaptacions… El món ja no seria igual sense les nostres sèries preferides. Encara que tinguis gustos diferents, segur que trobes una sèrie que t’enganxi fins al final. Però a més d’entreteniment, veure les sèries en versió original t’ajuda a millorar el teu listening en anglès, aprendre noves expressions o slangs i aprendre a interpretar nous accents, entre altres aspectes que milloraràs en quant al teu nivell d’anglès.

Si no t’atreveixes amb les sèries en versió original, aquí et deixem alguns consells per veure sèries en anglès i aprendre anglès gaudint de les teves sèries preferides.

Ets sèrie-addicte durant les tardes d’estiu? Tenim el pla perfecte per a tu amb la nostra guia pràctica de les millors sèries que pots veure durant aquest estiu. Estaràs entretingut, intrigat i al dia amb les millors sèries. Sense més dilació, s’asseu i gaudeix de les estrenes d’aquesta temporada:

  1. Game of Thrones. Ha estat el retorn més esperat d’aquesta temporada de sèries. La setena temporada segueix despertant intrigues, conspiracions i… alguns dracs. Te la perdràs? (HBO).
  2. Glow. Acrònim de “Gorgeous Ladies of Wrestling”. Narra la lluita femenina que van començar les dones de Hollywood dels anys 80 per la desigualtat de gènere. Molt recomanable (Netflix).
  3. The Defenders. Els superherois de Marvel tornen a trobar-se a la petita pantalla amb una minisèrie on junts han de portar a terme una missió en comú: salvar la ciutat de Nova York (Netflix).
  4. The Last Tycoon. És l’adaptació de la novel·la “The Love of the Last Tycoon” de F. Scott Fitzgerald. Ena història que et transportarà al Holywood dels anys 30 amb tota la seva esplendor i el seu misteri (Amazon).
  5. Orange is the new Black. Continuen les aventures de les nostres presoneres favorites, que tornen amb una nova temporada que promet aventures, més intriga i noves històries de la seva amistat a la presó (Netflix).
  6. The Mist. Basada en la novel·la homònima escrita per Stephen King, narra la història d’una densa boira que envaeix (de manera misteriosa) un petit poble (Spike TV).

Gaudir de les millors sèries d’aquest estiu i millorar el teu nivell anglès pot semblar complicat, però tant les sèries, pel·lícules, cançons i tot tipus de contingut auditiu en anglès que tinguis al teu abast et permetrà gaudir de l’estiu mentre prepares la teva oïda sota lemes com “Winter is coming!”