Ja és aquí! Queda un dia per a setembre i no es parla d’una altra cosa: la tornada a l’escola es farà real en dues setmanes. Estàs preparat? D’una banda, tornar a començar suposa la fi de les vacances d’estiu i, com sempre, fa pena que s’acabin. Però d’altra banda, es torna amb les piles carregades i amb ganes de menjar-nos el món!

A Merit, ja estem de tornada i com cada any desitjant que comencin les classes per seguir veient com milloren els nostres alumnes que any rere any aconsegueixen les seves metes i són cada vegada més cracks en el domini dels idiomes. A més de totes les cares noves, estem desitjant conèixer-vos!

Si t’està costant una mica més dels normal la tornada a la rutina, aquí et deixem alguns motius pels quals voldràs tornar a començar les classes:

  1. Il·lusió. Tornar a començar sempre ens porta bons records o, almenys, ens provoca papallones a l’estómac cada setembre, quan ens toca recórrer de nou el mateix camí (o un de nou) fins a les classes.
  2. Veure els teus companys i amics. A l’estiu t’ho has passat molt bé, però segur que no ho has pogut gaudir, tant com haguessis volgut, amb teus amics de classe. La tornada a l’escola també porta noves incorporacions, no tens ganes?
  3. Aconseguir els teus objectius. Un altre any més, un altre any menys per determinar què fer quan acabis: què vols ser de gran?, ho tens clar? Alguns alumnes tenen una vocació innata, però si encara no ho saps, anar superant les teves metes t’ajudarà a decidir.
  4. Material escolar. Potser no és el més important, però a qui no li agrada estrenar? Agendes, llibretes, carpetes… tot al dia i, si és possible, també reciclarem alguna cosa de l’any passat.
  5. Ganes d’aprendre. Encara que no ho creguis la teva ment està plena d’inquietuds que t’empenyen a voler saber més, especialment durant la tornada a l’escola. Després de l’estiu seure en una aula i atendre, no et semblarà tan dolent.
  6. Els teus professors preferits i “els nous”. Segurament els teus professors favorits són aquells que imparteixen les teves assignatures preferides… Però si per exemple, a les teves classes d’anglès no et toca el mateix professor de sempre, no et desanimis! Canviar també és bo.

Comença el curs amb més ganes apuntant-te a una de les nostres promocions d’inscripció. Fins aviat!