Així és, portem 40 anys fent possible que milers d’alumnes aprenguin idiomes. 40 anys complint somnis i sobretot fent que Merit School sigui molt més que una acadèmia d’idiomes. Un centre on cada alumne compta i on es compleixen els seus objectius. Parlem des de l’experiència, portem 4 dècades fent el que millor sabem fer: preparar els nostres alumnes perquè assoleixin tot el que es proposin.

Quan es va inaugurar la primera escola de Merit, l’any 1978, s’escoltava “I will survive” de Gloria Gaynor i John Travolta hipnotitzava a la meitat de la població amb les coreografies de “Grease”, la pel·lícula musical més revolucionària d’aquells anys. Va ser llavors, al Passeig Maragall 161 on s’impartia la primera classe d’anglès de la nostra història.

Per què Merit School? El nostre nom el van posar els alumnes del Col·legi Nostra Senyora de Meritxell (“Merit” de Meritxell), van ser els primers estudiants del nostre centre d’idiomes, i que des d’aquest moment, serien els pioners en formar part de la família que som avui dia.

Des de llavors, Merit School compta amb 5 escoles d’idiomes distribuïdes per Barcelona, ​​Badalona i Sant Cugat on s’ofereixen cursos per a totes les edats en anglès, francès, alemany, rus … Ens adaptem a diferents horaris i formats: intensius, anuals, semi-presencials… perquè es compleixin els seus objectius i s’aprengui amb ganes de menjar-se el món!

A més d’ensenyar idiomes, a Merit ens agrada facilitar tot el que té que veure amb idiomes. Des de l’any 2000 som Centre Examinador Autoritzat dels Exàmens de Cambridge. L’any 2017 vam aconseguir la màxima categoria: Centre Examinador Platinum!

Tot el que som i el que hem aconseguit, no seria res sense la nostra particular clau de l’èxit: els nostres alumnes, els que cada dia omplen les nostres aules amb il·lusió i amb ganes d’aprendre.  Per això, i per que no es compleixen 40 anys cada dia, estem celebrant el nostre aniversari amb novetats, promocions per al proper curs. Informa’t de tot aquí i vine a celebrar el nostre aniversari, t’estem esperant!