A qui no li agrada submergir-se en una història de somni? Un conte ben narrat provoca sensacions que difícilment s’obliden amb el pas del temps, especialment quan un és petit i té molta imaginació. Els contes estimulen la imaginació, per això, aquest setembre volem que els més petits alliberin la seva creativitat mentre aprenen a través de contes en anglès.

Si encara te’n recordes dels contes que et llegien de petit, segurament estiguis pensant en els beneficis que aporta que un nen gaudeixi d’històries plenes de màgia en anglès, reforçant així el seu listening i adaptant la seva capacitat auditiva a nou vocabulari i expressions.

Amb motiu del nostre 40 aniversari, hem organitzat diferents sessions de contacontes en anglès completament gratuïts. És una forma divertida, amena i lúdica perquè els més petits estiguin en contacte amb l’anglès.

Aquestes sessions gratuïtes són per a nens entre 3 i 7 anys.

  • Centre Maragall – dijous 14 de setembre a les 17.15 h
  • Centre Sant Martí – divendres 15 de setembre a les 17.15 h
  • Centre Sant Cugat – dijous 14 de setembre a les 17.15 h

Per poder assistir-hi cal reservar plaça amb antelació. Truca per telèfon al centre del teu interès o envia’ns un email en el formulari de contacte que trobaràs en aquesta pàgina dient el nom del nen, la seva edat i el nom del pare / mare així com les seves dades de contacte (correu electrònic, telèfon).

A Merit School motivem als estudiants més petits a que aprenguin d’una forma dinàmica per a que no s’avorreixin i adaptant-nos als seus coneixements a través de cançons, jocs, contes en anglès i altres activitats. Com a novetat, aquest curs presentem un curs d’anglès per a nens de 3 anys.

Els contes en anglès són capaços de despertar la intuïció dels més petits. Estimular aquesta capacitat d’absorció que tenen els nens és un avantatge de futur i una garantia d’èxit. No ho dubtis i torna a creure en la màgia en una de les nostres sessions de contacontes!