El nou curs ja ha arribat una altra vegada i, com sempre, aquestes dues primeres setmanes de setembre han passat volant. Ja estem de nou a la porta de l’escola, esperant que soni la campana i que es doni per inaugurat el curs 2017-18. El més important és començar amb ganes de menjar-se el món, amb un somriure i la motxilla plena d’il·lusió, què ens depararà el nou curs escolar?

Si l’estiu se t’ha fet curt i encara estàs pensant amb la platja o en el viatge que has fet, no et preocupis, tornar a la rutina és més fàcil del que creus. Consulta els nostres tips per que la tornada a l’escola sigui més suportable:

  1. Regular els horaris

A l’estiu, la rutina d’anar a dormir i aixecar-canvia completament. Durant les vacances qui no se’n va a dormir sense posar el despertador? Per això, començar a ajustar els horaris almenys una setmana abans t’anirà molt bé per a regular-los.

  1. Motivació

Començar un nou curs sempre fa il·lusió, però la tornada a l’escola es complica per a aquells que encara no són conscients de l’inici del nou curs. Preparar llibres, material escolar… meticulosament abans del primer dia de classe és una tasca motivadora.

  1. Posar-te al dia

L’estiu està per relaxar-nos i gaudir de les vacances. Però, a la tornada, ens toca planificar les activitats extraescolars: reprendre l’esport, les classes d’idiomes, activitats artístiques …

  1. Organització

Per evitar l’estrès i les complicacions de la tornada a l’escola és important tenir clars els horaris de classe, l’aula, grup… Per això, imprimir i plasmar l’horari per colors i dies a la nova agenda ens ajudarà a organitzar-nos.

  1. Material escolar

No cal donar per començat el curs per anar a comprar tot el necessari. Prèviament pots analitzar que és el que es pot reciclar de l’any passat, llençar el que no i adquirir només el que es necessita.

  1. Roba per anar a classe

Si l’uniforme és obligatori, és necessari assegurar-se que has fet totes les proves de vestuari abans del primer dia, ja que després de les vacances, sempre pot haver-hi alguna sorpresa. Si a l’escola no exigeixen uniformes, comprova que la roba còmoda o “del dia a dia” està llesta també per a aquesta nova temporada.

A Merit School ja estem de tornada. Consulta els nostres cursos d’idiomes i si la teva tornada a l’escola és també a la rutina, molts ànims!