Com anomenes als teus amics? Segur que a més de tenir algun sobrenom carinyós, també et refereixes a ells amb un altre tipus de paraules com “col·lega” quan esteu fent un pla divertit. En el post d’avui t’expliquem 10 formes (més originals) de dir amic en anglès. Atreveix-te i posa-les en pràctica!

Dude: Un dude no té perquè ser específicament un amic, pot ser qualsevol.

Dude! It was so cool

Bro: Es va començar a utilitzar en alguns col·lectius per designar que, a més de ser companys, són amics. Ve de la paraula “brother” i es va popularitzar a les universitats americanes.

What’s up, bro?

Pal: Aquesta paraula s’utilitza especialment a Anglaterra i fins i tot es pot arribar a transformar en un verb en formes com palling. Normalment s’utilitza a qualsevol expressió que tingui a veure amb l’amistat.

Hey, you’re my best pal!

Homie: És la forma de dir amic en anglès americà d’una manera més propera. S’utilitza per referir-nos a millors amics o a amics especials.

I was proud of and happy for my homie.

Man: És una altra forma senzilla de dir amic. En català seria equivalent a “col·lega”.

Hey man, take it easy.

Mat: S’utilitza sobretot al Regne Unit, Austràlia i Nova Zelanda. És una altra forma de dir amic en anglès. Segurament el sentiràs fora de les teves classes d’anglès per identificar al teu amic o a qualsevol que passi en aquell moment.

I’ve got great classmates at Merit School!

Buddy: o “bud” s’utilitza habitualment als Estats Units i Canadà. És una forma afectuosa de designar a un amic.

Come back, good buddy.

Chum: és una altra forma de dir amic en anglès.

They’re great chums.

Sidekick: Es fa servir per designar un amic que sempre acompanya al més popular.

Is Dan really popular? Most people just talk to him because he’s Tim’s sidekick.

Partner in crime: No té significat literal. S’utilitza per denominar al teu amic còmplice, aquell amb qui confies per dur a terme un pla.

Wanna be my partner in crime?

Als nostres posts tenim consells molt útils per moure’t amb l’anglès, però no hi ha res com apuntar-se a un curs i posar en pràctica tot allò après. Encara no coneixes els nostres cursos online? Amb ells podràs aprendre el nivell que tu vulguis des de casa i amb el teu propi horari. Atreveix-te a provar-los!

CURS D’ANGLÈS ONLINE