Des d’ahir, donem per iniciats els cursos d’idiomes per al curs 2018-2019. Encara no t’has apuntat? Encara ets a temps! Mai és tard per aprendre un idioma i, encara que començar mai és fàcil, aquest curs si t’ho proposes podràs aconseguir aprendre o millorar l’idioma que se’t resisteix: estudia una tercera llengua o treu-te un títol oficial.

A Merit School disposem de cursos d’idiomes per a totes les edats i nivells. Per això, aquest any, a més del nostre habitual curs d’anglès per a nens, tenim novetats perquè els més petits estiguin en contacte amb l’anglès: el curs d’anglès per a nens de tres anys. En aquest curs els nostres alumnes més joves aprenen jugant i interessant-se per l’idioma a través de jocs, cançons i activitats guiades pels nostres professors nadius.

El nostre objectiu principal és apropar els idiomes als nostres alumnes. Per això, de cara a aquest nou curs i en commemoració als nostres 40 anys ensenyant idiomes, hem llançat el descompte universitari perquè els estudiants de qualsevol grau i universitat puguin accedir a un descompte en els cursos d’idiomes de 2018-2019. Pots consultar totes les novetats i promocions aquí!

Simplement per interès personal o professional, es necessita arribar a un mínim de coneixement en idiomes. En aquest curs, i com sempre, podràs estudiar anglès, francès, alemany o l’idioma que et proposis en els nostres centres d’idiomes. Tria el programa d’estudis que més s’adapti a les teves necessitats i aprèn amb professors nadius amb anys d’experiència ensenyant idiomes.

Aquest mes també pots apuntar-te a un intensiu d’anglès, francès i alemany. D’aquesta manera aconseguiràs millorar el teu nivell d’idiomes en un temps rècord i abans que acabi el curs!

Per a realitzar qualsevol dels cursos d’idiomes, cal fer una prova de nivell: és gratis i sense compromís. Simplement la realitzem per saber quin és el curs ideal per a cada alumne i assignar-li un nivell.

Encara tens dubtes? Fes-nos-ho saber! Contacta amb nosaltres a través del nostre web, per telèfon, xarxes socials o vine a conèixer-nos al teu centre més proper. T’estem esperant!