Ets amant de la música en anglès? Si els teus grups favorits són de parla anglesa… estàs de sort! Ja que mentre escoltes les teves cançons preferides, estàs reforçant els teus coneixements en anglès.

Donen igual les teves preferències musicals, tant si ets més de Beyoncé, Coldplay o The Beattles, les seves lletres a més d’expressar sentiments, també t’estan ajudant a aprendre anglès.

A continuació, t’expliquem 7 maneres d’aprendre anglès escoltant música amb les cançons que més t’agraden:

  1. Cançons i lletres: Busca la lletra de les cançons i llegeix (o canta) mentre escoltes la cançó. També pots buscar a Youtube la cançó subtitulada, estaràs millorant el teu listening i reading a la vegada al ritme dels teus temes favorits.
  2. Recupera les cançons de la teva infància: Tant si eres més de Disney o de Cartoon Network, recuperar les cançons que sortien a les pel·lícules que veies de petit o a les teves sèries d’animació preferides, et recordarà moments especials alhora que pots aprendre anglès a través de cançons simples i amb lletres molt clares.
  3. Tradueix el significat de les lletres: Ja sigui fent esforç mental o acudint al diccionari (digital o físic), fer l’exercici d’interpretar cada vers d’una cançó és molt beneficiós a l’hora d’aprendre vocabulari i noves expressions.
  4. Aprendre anglès cantant de memòria: Fins ara, t’hem recomanat que acudeixis a les lletres de les cançons. En aquest punt toca donar-li al play i cantar (o intentar-ho) al so de cada nota, millorant així les teves habilitats per memoritzar i la teva pronunciació.
  5. Sessió de karaoke: Convida als teus amics i organitza una sessió de karaoke, ja sigui a casa o a un local. La diversió està assegurada, així com un exercici d’speaking en directe i perquè no, una forma de treure’ns la por escènica.
  6. Escolta la teva música preferida: Centra’t en les teves cançons preferides, segur que tens una llista de cançons que t’encanten i que són en anglès. Escolta-les de nou parant atenció a cada frase, escriu-les i analitza el seu significat. Segur que descobreixes més d’un aspecte ocult.
  7. Reutilitza frases de les cançons: Escoltar música en anglès, també és un avantatge a l’hora de construir frases. Pots utilitzar els seus versos com a exemples o expressions que coneguis gràcies al context d’una cançó.