La nit de Halloween està més a prop que mai! A hores d’ara disfresses, decoració i ensurts ja estan a punt de sortir a jugar ple de misteri i terror de la nit més tenebrosa de l’any. De què et disfressaràs? A continuació, et deixem les nostres pel·lícules en anglès d’animació preferides per Halloween perquè gaudeixis, al costat dels més petits de la casa, dels personatges terrorífics més divertits i aprenguis anglès amb l’àudio en versió original:

  • Hotel Transylvania (2012): Benvinguts al Hotel Transsilvània! Lloc on qualsevol monstre pot gaudir al seu aire sense haver de preocupar-se per cridar l’atenció de cap humà. El seu amo, el Comte Dràcula, protegeix a la seva filla Mavis dins del luxós hotel. Quan la seva filla es fa major d’edat, decideix sortir a explorar i s’enamora d’un humà que entra per accident a l’hotel. el seu pare ho aprovarà?
  • Casper (1995): A la mansió de la senyora Crittenden, habiten 4 fantasmes que impedeixen que qualsevol humà ocupi el seu lloc. El més jove, Casper, vol fer amics més enllà dels seus tiets fantasmes. El doctor Harvey és l’encarregat d’alliberar la casa d’esperits, però quan entra amb la seva filla Kat, Casper i ella es fan amics inseparables malgrat els conflictes amb els seus respectius familiars.
  • The Nightmare Before Christmas (1993): Jack Skeleton viu a Halloween Town, la ciutat que s’enorgulleix de celebrar any rere any la seva festa més important: Halloween. Una nit de reflexió pel cementiri descobreix, a través d’un arbre, la màgia del Nadal i intenta recrear la festa a la seva ciutat. Els seus habitants, en canvi, decideixen una versió sinistra i fosca del Nadal. Aquesta pel·lícula en anglès és ja tot un clàssic i la seva banda sonora original també.
  • Paranorman (2012): Norman és un noi molt especial capaç de comunicar-se amb els morts. Per desgràcia, ningú el creu i fins i tot se sent incomprès davant les seves habilitats especials. Un dia els zombis ataquen el seu poble i Norman és l’únic que pot enfrontar-se als fantasmes i salvar el seu poble d’una antiga maledicció. Ho aconseguirà?

A més d’aquestes pel·lícules en anglès, hi ha altres films que ja són clàssics en matèria de Halloween, com les pel·lícules de Tim Burton (Corpse Bride) o Ghostbusters. Quina pel·lícula en anglès per a nens o no tan nens és la teva preferida?