Vols viure una experiència professional internacional? Solufarma i Merit School et donen l’oportunitat d’accedir a un lloc de treball com a farmacèutic oficial a Alemanya a través d’un programa de 360º que acompanya el candidat des del seu aprenentatge de l’idioma alemany fins a la seva incorporació a la farmàcia alemanya.

El sector farmacèutic i químic es troba en tercera posició pel que fa a volum de negoci a Alemanya. Aquest fet suposa un desenvolupament empresarial en expansió i l’oportunitat laboral perfecta per a qui ha estudiat o està acabant el grau en farmàcia. Per això, l’ objectiu és implementar un projecte on s’ajudi, mitjançant l’aprenentatge de la llengua alemanya, a farmacèutics espanyols a accedir a llocs de treball com a farmacèutics oficials a Alemanya.

Solufarma pertany al sector farmacèutic espanyol però el seu àmbit laboral s’expandeix per tot el territori alemany. Compta amb una àmplia xarxa de contactes amb les farmàcies comunitàries, que li permet al candidat optar a diferents llocs de treball en funció de les seves preferències o necessitats personals que li permeti desenvolupar la seva carrera professional.

La primera fase per aconseguir treballar a Alemanya és realitzar el curs intensiu d’alemany que realitzem a Merit School. En 4 mesos aconseguiràs el nivel B1. A continuació, si el candidat compleix amb els requisits necessaris, Solufarma li assegura com a mínim 3 entrevistes amb diferents farmàcies. La tercera fase consisteix en unes pràctiques remunerades i un cop acabat el període formatiu, que inclou el curs i les pràctiques, tindràs la possibilitat de signar un contracte laboral. Informa’t amb més detall de totes les fases aquí i no deixis passar l’oportunitat de desenvolupar la teva carrera a l’estranger.