Demà és el, ja popular, Black Friday. L’últim divendres de novembre on pràcticament pots trobar descomptes en tot: electrònica, roba, viatges… És una oportunitat perfecta per adquirir allò que volem a un preu més baix. Però, és possible comprar de forma intel·ligent durant el cap de setmana més frenètic de l’any?

L’any passat es van batre rècords de vendes al nostre país, superant en 24 hores els 940.000 productes venuts. Unes xifres que van suposar un 5% de les vendes online de tot el 2016, una facturació d’1,3 milions d’euros i un creixement del 13% comparat amb l’any anterior.

Però no tot ha de ser impulsiu, de fet, si es compra amb el cap es pot estalviar en productes i serveis que realment es necessiten, i no esperar a altres èpoques de l’any. A continuació hem seleccionat els millors trucs per estalviar en les teves compres durant el Black Friday i posterior Cyber ​​Monday:

  1. Fes una llista. Recopilar el que vols comprar en una llista t’ajuda a prendre consciència del que realment necessites i evita les compres impulsives. Si compres online, ordenar la cistella de la compra abans de comprar també t’ajudarà a tenir tot sota control.
  2. Delimita un pressupost. Estableix un màxim: 50, 100 o 2.000 euros, el més important és complir i no passar-se del preu que hem acordat des del principi, així que selecciona i calcula la despesa de totes les promocions que t’interessin sense passar-te de la ratlla.
  3. Inverteix en bàsics. Mai falla, el Black Friday és el moment perfecte per comprar allò que utilitzaràs 100%, ja sigui mitjons, renovar el teu ordinador portàtil o apuntar-te a un curs d’idiomes. Són compres rutinàries que, normalment, poc vénen de gust fer però que al disposar d’un descompte extra, és estalvi segur.
  4. Ment freda. Si no ho necessites, no ho compris. I si dubtes, consulta les condicions i el termini de devolució. De vegades hi ha empreses que tornen la despesa de forma íntegra i altres que tenen altres mètodes, així tindràs marge per pensar si el producte que has comprat és el que esperaves.

A Merit School, també ens agrada que els nostres alumnes es puguin beneficiar dels millors preus. Per això, si accedeixes a la nostra pàgina d’ofertes trobaràs promocions de fins a un 10% de descompte, passa’t i celebra amb nosaltres el Black Friday.