Joc de Trons (Game of Thrones) possiblement està entre les teves sèries preferides de la temporada i, si ets dels que l’han vist en versió original (apte per a nivells itnermedis-alts) identificaràs frases en anglès tan virals com “Winter is coming” o per als amants dels dracs “Dracarys!” o “Foc!” en llenguatge “valirio”.

La sèrie d’HBO ens ha deixat cites que passaran a la història, per això avui hem recopilat 10 de les seves millors frases en anglès perquè, a més de descobrir qui dominarà els set regnes, també millors el teu nivell d’anglès:

  1. “A lion doesn’t concern himself with the opinions of a sheep” – “Un lleó no es preocupa per l’opinió de les ovelles”. Tywin Lannister.
  2. “Let me give you some advice, bastard. Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armour and it can never be used to hurt you – “Deixem donar-te un consell, bastard. Mai oblidis el que ets, la resta del món no ho farà. Porta-ho com una armadura i mai ho faran servir per ferir-te”. Tyron Lannister.
  3. “When the sun rises in the west and sets in the east, when the seas go dry and the mountains blow in the wind like leaves. When your womb quickens again, and you bear a living child. Then he will return, and not before.”  – “Quan el sol surti per l’oest i es posi per l’est, quan els mars s’assequin i les muntanyes es moguin com fulles al vent. Quan el teu ventre torni a agitar-se i donis a llum a un nen viu. Llavors tornarà, no abans”. Karl Drogo.
  4. “You know nothing, Jon Snow” – “No saps res, Jon Snow”. Ygritte.
  5. “I’m not going to stop the wheel; I’m going to break the wheel” – “No vaig a aturar la roda, vaig a trencar-la”. Danaerys Targaryen.
  6. “What do we say to the God of death?” Syrio Forel – “Not today” Arya Stark -“Què li diem al déu de la mort?” Syrio Forel – “Avui no”. Arya Stark.
  7. “Nothing is neither better nor worse that anything. Nothing is simply nothing.” – “Res no és ni millor ni pitjor que qualsevol cosa. Res és només res”. Arya Stark
  8. “I drink and I know things” – “Jo bec i sé coses”. Tyron Lannister.
  9. “Hold the Door!” – “Manteniu la porta!”. Bran Stark.
  10. “The king in the north” – “El rei al Nord”. Lyanna Mormont