El Nadal és possiblement l’època de l’any amb més tradicions: Nit de Nadal, Pare Noel, cap d’any… Les felicitacions nadalenques s’acumulen i la recerca de regals és una activitat de risc si no som previsors. Encara que està considerada una de les millors èpoques de l’any, hi ha moltes persones que, cansades de les tradicions, prefereixen celebrar el Nadal de forma alternativa.

Si estàs cansat de l’arbre de Nadal, el tortell de reis, els sopars eterns amb família… et deixem 7 tips per a sortir de la rutina nadalenca i viure un Nadal diferent!

  1. Inspira’t: Canvia el ritual nadalenc. Troba la inspiració per passar unes festes diferents a llocs on mai t’havies plantejat com a perfils de decoració a les xarxes socials com Pinterest o Instagram, a pel·lícules nadalenques o a la teva sèrie preferida.
  2. Originalitat: Deixa de banda el de sempre i dóna-li una volta al Nadal provant un menú diferent, nova decoració, algun pla improvisat, viatges sorpresa, regals innovadors…
  3. Regals no materials: Aquest any regala experiències i no compris el típic perfum o un jersei de llana. Regala bitllets d’avió, un concert o fins i tot un curs d’idiomes. Els regals immaterials són els que fan més il·lusió.
  4. Planeja amb antelació: Fes que el temps sigui un aliat i organitza les activitats nadalenques amb temps. Si te’n vas de viatge, compra els bitllets amb antelació o, si vas amb cotxe, comprova que tot està en ordre.
  5. No t’oblidis de descansar: Les vacances són per alliberar-se de l’estrès de la rutina així que no t’oblidis de gaudir de les festes amb el teu cercle més proper sense pressions.
  6. Cooperació familiar: Ens trobem al Nadal 2017, els sopars, dinars i plans relacionats amb les festes es fan en família. Preparar el sopar no és obligació d’una sola persona, junts es poden fer millor les coses.
  7. Tip de decoració: Dóna-li a casa teva un aire més divertit col·locant paper de regal als marcs de les fotos de casa. Una forma original, fàcil i molt econòmica de complementar la decoració nadalenca.