El Nadal està per gaudir de la família i estar al costat dels teus éssers estimats. Què millor manera que fer-ho de viatge? Durant aquest mes, la tradició nadalenca envaeix els carrers de moltes ciutats que es tornen encara més espectaculars amb escenes que només hem pogut veure a les pel·lícules, com la pista de patinatge sobre gel de Central Park o el trineu del Pare Noel creuant el Cercle Polar Àrtic.

A continuació, et deixem algunes de les destinacions més maques on passar unes vacances de Nadal inoblidables a l’estranger:

  1. Nova York, Estats Units.

És sens dubte una de les ciutats més espectaculars on passar les vacances de Nadal. Començant per l’arbre gegant de Rockefeller Center, que és l’encarregat de donar la benvinguda a aquesta època de l’any, totes les activitats d’oci relacionades amb el Nadal fan de Nova York una ciutat màgica.

  1. París, França.

La ciutat de l’amor brilla més que mai per Nadal. Els seus impressionants aparadors i mercats de Nadal, com el dels Camps Elisis, són algunes de les mostres d’un ambient nadalenc molt especial, on la decoració, el menjar i els regals, amb un sofisticat accent francès, són els protagonistes.

  1. Rovaniemi, Lapònia, Finlàndia.

No hi ha un lloc més màgic on passar les vacances de Nadal que el poble del Pare Noel. És molt més que un viatge al Cercle Polar Àrtic! A més de conèixer al seu personatge més il·lustre i als seus ajudants (els elfs), hi ha moltes més coses a fer a Rovaniemi, com donar una volta en trineu o envoltar-te de la bellesa dels seus voltants.

  1. Sidney, Austràlia.

Nadal a l’estiu? Sempre relacionem aquesta època amb el fred però, creuant a l’altra banda del món, hi trobem un paradís on celebrar les festes fent surf a platges increïbles com Bondi Beach i escoltant el peculiar anglès australià tan característic. Viatja a Austràlia i gaudeix d’unes vacances alternatives.

  1. Berlín, Alemanya.

Per viure un Nadal de conte, no hi ha un lloc millor que Alemanya. A Berlín, on trobaràs la tradició més moderna d’aquestes dates, passejaràs sota les precioses llums que il·luminen els seus carrers nevats. Gaudeix d’unes vistes panoràmiques impressionants des de la cúpula del Reichstag i no t’oblidis de dur un bon abric, ja que es pot arribar a temperatures de fins a -6º.

  1. Viena, Àustria.

A Àustria també t’esperen unes vacances de Nadal inoblidables. La ciutat es torna de color daurat a través de la il·luminació dels seus carrers, palaus i els seus nombrosos mercats Nadalencs. Alguns d’ells tenen més de 700 anys de vida com l’emblemàtic Mercat Christkindlmarkt.