Queden 11 dies per Nadal! El compte enrere ha començat i segurament ja tens tot preparat per a aquestes festes, dinars, sopars i, per descomptat, els regals de Nadal, que és el que solem deixar per a l’últim moment… Encara tens pendent comprar regals? A continuació et deixem el nostre Top 5 de regals més especials (i no tan materials) per regalar aquest Nadal:

  1. Viatges

Sempre és un regal que fa il·lusió i, com tots els d’aquesta llista, apte per a tots els gustos i butxaques. La nostra recomanació és comprar els bitllets (especialment si són d’avió) amb molta antelació així a més d’aconseguir 100% les millors dates, també t’assegures preus més baixos i potser alguna promoció.

Regalar l’oportunitat de tornar a la teva ciutat o lloc preferit sempre és un encert, igual que descobrir noves destinacions on viure noves experiències, conèixer gent nova i fins i tot, aprendre idiomes!

  1. Cursos

Apuntar-se a un curs és una forma original de regalar un moment únic, com per exemple regalar un curs de cuina o un curs d’esquí. És viure noves aventures i recuperar o descobrir aficions ocultes.

A més també pots optar per altres modalitats com els cursos en línia. Hi ha de tot tipus: cinema, moda, història de l’art … o els que barregen les dues opcions de cursos com els Cursos d’anglès a l’estranger, que tenen els avantatges de tots dos formats.

  1. DIY

Els regals DIY (Do It Yourself) o les manualitats de tota la vida sempre són una mica més especials, ja que qui ho fa treu el seu costat més creatiu per fer de manera artesanal allò que regalarà.

Hi ha infinites opcions, però durant aquesta època, hi ha opcions DIY molt bones per fer regals de Nadal originals: un jersei de llana teixit a mà, guarniments per l’arbre de Nadal amb material reciclat, un porta retrats fet per tu…

  1. Llibres i música

Especialment per als amants de la lectura i la música hi ha també moltíssimes opcions. A més de discos i de llibres en el seu format tradicional, opcions igual de vàlides són els eBooks o llibres electrònics, un compte “Premium” d’Spotify, entrades per a un concert, vinils, marxandatge… per a regalar als fans de la música.

  1. Experiències

Si coneixes molt bé a la persona a qui li faràs el regal és fàcil saber allò “que sempre ha volgut fer”: llençar-se en paracaigudes, visitar algun museu, anar a veure dofins en llibertat… Cada persona és un món, però la clau és analitzar els gustos i la personalitat d’aquesta persona abans de fer-li el regal, així segur que triomfes!