Portem dues setmanes al 2018! Gener sempre és un mes de renovació i de començament als objectius d’any nou que t’hagis plantejat. Ja no estem parlant de propòsits impossibles, sinó de metes i de complir somnis. Quins són els teus?

Aquest any comença ple de missatges esperançadors. La setmana passada a la gala dels Golden Globes Oprah Winfrey llançava un dels missatges més potents plantant cara als abusos de poder i reivindicava la igualtat laboral de la dona. Estem en un any que promet millorar el món des del primer dia de l’any.

Gener sempre és un mes estrany: donem per finalitzada l’època nadalenca i tornem a la nostra rutina habitual on matinar i les responsabilitats a curt termini són el que més ens espanta. Encara que si ens parem a pensar, després de les vacances, festes, viatges i dinars familiars, una mica d’ordre i tranquil·litat sempre va bé per començar l’any amb il·lusió.

Encara que li diuen “Gener costerut”, a Merit intentem treure-li el costat positiu al primer mes de l’any. Després de l’arribada dels reis mags, l’inici de les rebaixes i tantes celebracions, comencem les classes amb ganes d’aprendre i amb les piles ben recarregades. Per això tant si ja estudies idiomes a Merit School com si estàs buscant acadèmia d’idiomes, et deixem algunes de les nostres ofertes en cursos. Descobreix el teu descompte i comença l’any estalviant.

Just a principis d’any és el moment de prendre la iniciativa i, pel que fa als idiomes, és hora d’estar al màxim abans dels exàmens, si ets universitari, o de començar una nova etapa enfocada als teus objectius d’any nou personals o professionals. A més si vols anar a per totes aquest quadrimestre, ja pots matricular-te en els cursos intensius d’anglès, francès i alemany. Comencen al febrer i t’ajuden a superar el teu nivell d’idiomes abans que acabi el curs.

A més si estàs indecís, nosaltres t’ajudem a triar el curs que millor s’adapti al que estàs buscant. Apropa’t al centre d’idiomes de Merit més proper i realitza la prova de nivell de l’idioma que vulguis estudiar. És gratis i sense compromís i així sabràs quin és el teu nivell i la millor manera per a seguir avançant dia a dia.