De què et disfressaràs aquest any? Carnestoltes arriba un altre any més, així que és el moment d’anar preparant-ho tot: disfresses, festes, decoració… A més de la llum especial que transmet aquesta festa, també és una oportunitat de complir alguna de les teves fantasies i disfressar-te dels teus personatges preferits. Ja sigui de Luke Skywalker o de la disfressa més viral de l’any passat: Harley Quinn. El dia de Carnestoltes tot s’hi val i mereix ser celebrat.

Des Rio de Janeiro fins a Cadis, passant per Venècia, Niça o Gran Canària, aquesta festa mundialment coneguda s’adapta a les tradicions de cada lloc. Ja sigui al ritme de samba, de “chirigotas” o darrere d’una esplèndida màscara veneciana, compta amb la il·lusió de milions de persones que preparen amb il·lusió carrosses, desfilades i disfresses d’una festa en la qual no hi ha barreres per a una imaginació sense límits.

Carnestoltes és el proper cap de setmana! Si ets un apassionat de les disfresses, el color i la festa que envolta aquestes dates, no et perdis el vocabulari en anglès que t’ensenyem a continuació. Aprendràs els conceptes bàsics del carnestoltes, elements decoratius presents en cavalcades i festes i algunes de les peces més importants per elaborar la teva disfressa.

 • balloons: globus
 • bunting: banderetes
 • carnival: Carnestoltes
 • carnival Queen: Reina del Carnestoltes
 • clown: pallaso
 • confetti: confeti
 • contest: concurs
 • costumes: disfresses
 • crowd: multitud, públic
 • feathers: plomas
 • funfair: fira
 • fireworks: focs artificials
 • face paint: Pintura facial
 • fake/false nose: nas postís
 • float: carrossa
 • garland: garlanda
 • makeup: maquillatge
 • marching band: banda de música
 • mask: màscara
 • masquerade party: festa de disfresses
 • parade: desfilada
 • party streamer: serpentina
 • spectacle: espectacle
 • wig: perruca

Amb aquest vocabulari en anglès et faràs entendre a tots els carnavals del món. Així que, si t’estàs preparant per viatjar durant aquestes dates, pot ser-te molt útil a l’hora de buscar una disfressa, apuntar-te a una festa o simplement passar-t’ho d’allò més bé gaudint de les cavalcades, disfresses i la màgia del Carnestoltes.