Ets fan de les comèdies romàntiques? Si és així, estàs de sort! Ja que veure pel·lícules o sèries en versió original és una bona estratègia per millorar el teu nivell de conversa en anglès, listening i vocabulari, especialment a l’hora d’aprendre expressions quotidianes.

A continuació, hem preparat una petita selecció de pel·lícules i cites que mostren la part més divertida de les històries d’amor i que utilitzen un nivell d’anglès apte per a gairebé tots els públics.

Crazy, Stupid, Love (2011)

Després de 25 anys, el matrimoni de Cal (Steve Carrell) i Emily (Julianne Moore) s’enfonsa quan ella confessa una infidelitat. A partir d’aquest moment, Cal – juntament amb el seu nou amic Jacob (Ryan Gosling) – comença una nova i emotiva transformació que l’ajudarà a adonar-se del que de veritat importa. Una curiositat d’aquesta pel·lícula és que està present la famosíssima parella cinematogràfica Stone-Gosling.

Cal “I’m so mad at you. I’m really mad at you for what you did. But I’m mad at myself too. Because I should not have jumped out of that car – I should have fought for you. Because you fight for your soul mates.”

500 Days of Summer (2009)

Explica la història de Tom (Joseph Gordon-Levitt) un arquitecte que es dedica a escriure targetes per a felicitacions que encara creu en l’amor veritable. Un dia coneix a Summer (Zooey Deschanel) i el seu univers canvia. La narrativa de la pel·lícula va descrivint la història de manera no lineal, detall que la fa més emocionant, enginyosa i interessant, encara que no apta per a tots els gustos.

Narrator: “Most days of the year are unremarkable. They begin and they end with no lasting memory made in between. Most days have no impact on the course of a life.”

Bridget Jones’s Diary (2001)

Bridget (Renée Zellweger) és una dona de trenta anys que ha perdut l’esperança en l’amor, després d’una vida sentimental plena d’alts i baixos. Els seus propòsits de cap d’any consisteixen en aprimar-se, escriure un diari i trobar l’home de la seva vida, encara que poc després aquest últim objectiu fa un gir i es complica quan ha de prendre la decisió de triar entre dos homes.

Bridget Jones “Valentine’s Day purely commercial, cynical enterprise, anyway. Matter of supreme indifference to me.”

How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

Andie Anderson (Kate Hudson) és una intrèpida periodista que tracta de basar el seu últim article en aquells “defectes” femenins que allunyen als homes, basat en la seva pròpia experiència. Per això posa en pràctica un pla: conquerir a algú per utilitzar-lo d’experiment durant 10 dies. El problema és que no surt com ella havia planificat…

Ben Barry: “Guys, a woman’s purse, alright, it’s her secret source of power. Alright? There are many dark and dangerous things in there, that we, the male species, should know nothing about.”

Roman Holiday (1954)

Ann (Audrey Hepburn) és una princesa moderna que, cansada de les tradicions i obligacions de palau, decideix viure les seves pròpies aventures durant una visita oficial a Roma i sortir al carrer per gaudir d’una vida normal i fora de protocols. D’aquesta manera coneix a Joe (Gregory Peck), un periodista nord-americà que la guiarà per tota la ciutat i amb qui viurà una història d’amor inesperada.

Princess Ann: “Were I not completely aware of my duty to my family and to my country, I would not have come back tonight… or indeed ever again!