Estudiar idiomes mitjançant un curs subvencionat és una alternativa possible per a aquelles persones que compleixen amb una vida laboral activa i que aspiren a aprendre o millorar un idioma per prosperar i créixer dins de la seva carrera professional.

A Merit School disposem de cursos de formació finançats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, amb la finalitat de cobrir les necessitats formatives de caràcter transversal i sectorial que deriven del mercat de treball i la forma de desenvolupament dels treballadors en un entorn laboral viu i en continu canvi.

Millorar el teu nivell d’idiomes sol ser un gran avantatge a l’hora de ser promocionat en un lloc de treball o fins i tot un requisit essencial a l’hora d’aconseguir una nova feina.

Qui pot realitzar els cursos?

Els cursos d’idiomes subvencionats estan destinats per a tres tipus de treballador: treballadors en actiu que exerceixin la seva activitat laboral a empreses públiques o privades i que cotitzin a la Seguretat Social, treballadors fixos discontinus en períodes de no ocupació i aturats inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya.

Què és necessari per poder realitzar la inscripció?

A més de tenir els documents personals actualitzats, s’haurà de lliurar: una fotocòpia del document nacional d’identitat (DNI) o el número d’identitat d’estranger (nie), una fotocòpia corresponent a la capçalera de l’última nòmina, en el cas de ser treballador i, finalment, una fotocòpia de la targeta dono, en cas d’estar a l’atur.

Per iniciar el procés d’inscripció cal seguir una sèrie de passos com:

Quins cursos subvencionats tenim disponibles?

Actualment a Merit School trobaràs 5 tipus de cursos dividits per nivells:

  • Cursos d’anglès, francès i alemany subvencionats
  • Cursos específics: el curs d’Anglès per a Turisme o English for international Tourism i el curs d’anglès per a atenció al client o Professional English for Customer Service.

Els cursos tenen una durada aproximada de 60-75 hores, en funció del nivell. Les places són limitades, així que no t’ho pensis i vine a fer la prova de nivell!