Aprendre anglès des de zero és un gran repte, especialment si necessites l’idioma per poder assolir els teus objectius professionals o personals. Per això a Merit School disposem d’un curs d’anglès bàsic que consisteix en començar a construir, pas a pas, una base lingüística sòlida per garantir un coneixement efectiu de l’idioma.

El curs té com a finalitat que l’alumne obtingui el nivell A1 (Segons el Marc Europeu Comú de Referència). Amb aquest nivell aconseguirà dominar les nocions principals de l’idioma perquè, posteriorment, segueixi amb un aprenentatge progressiu que li permeti avançar en la resta de nivells, des del “Beginner” fins al “Proficiency”.

El primer pas a l’hora de triar el teu curs d’anglès bàsic és seleccionar quina modalitat és l’adequada per a tu a l’hora d’assolir el nivell A1. En Merit podràs escollir entre:

  • Els curs d’anglès anual, que et permetrà arribar progressivament fins al nivell bàsic i continuar el teu aprenentatge durant tot el curs.
  • Curs d’anglès intensiu, amb el qual aconseguiràs arribar al nivell en quatre mesos.
  • Curs d’anglès d’estiu, per aprofitar les vacances o la jornada intensiva iniciant-te en l’idioma.

Què aconseguiràs amb el curs d’anglès bàsic?

Obtenir una base que et permeti continuar amb el teu aprenentatge en l’idioma és el primer objectiu del curs. Per això es requereixen algunes nocions bàsiques, com saber i entendre expressions habituals i quotidianes, frases senzilles que s’utilitzen en el dia a dia i saber presentar-se un mateix i als altres, dominant la gestió d’informació personal bàsica (nom, adreça, treball…).

Totes les classes d’anglès que s’imparteixen a Merit School compten amb professors nadius que duen a terme sessions en què combinen coneixements teòrics i pràctics de forma dinàmica i interactiva. D’aquesta forma l’alumne, a més de realitzar exercicis orals i escrits, també participa activament durant la classe i pot exposar els seus coneixements.

Utilitzem un mètode d’avaluació contínua en què es realitza un seguiment personalitzat per a cada estudiant. Així, alumne i professor poden determinar quines són les àrees de millora i reforçar els coneixements necessaris per completar la formació fins arribar al nivell A1.

Vols fer el pas i aprendre anglès? Acosta’t a qualsevol dels nostres centres d’idiomes. Aquí t’assessorarem sobre el curs bàsic d’anglès i et mostrem les millors propostes perquè el teu aprenentatge evolucioni positivament des del principi.

INFORMA’T AQUÍ