Creus que millorar el teu nivell d’anglès a través de sèries és una llegenda urbana? Doncs sentim dir-te que a més d’entretenir-te, les sèries en anglès són una forma d’estar connectat amb expressions i converses quotidianes que normalment no apareixen als llibres de text.

Hi ha comèdies que han passat o que segur que passaran a la història per la qualitat dels seus diàlegs, per l’originalitat dels seus arguments o pel seu gran ingeni i sentit de l’humor. Al post d’avui et deixem una llista de 5 sèries amb les que podràs aprendre anglès entre rialles. Això sí, els subtítols… en anglès!

  1. Friends:

És una de les sèries en anglès més llegendàries de la televisió americana i, per descomptat, una de les més vistes del món. Durant les seves 10 temporades, coneixeràs la vida de Chandler, Monica, Ross, Rachel, Joey i Phoebe, un grup d’amics de Manhattan que, a més d’alegrar-te la tarda, et submergiran completament en els seus diàlegs quotidians i plens d’humor.

  1. Shameless:

Aquesta sèrie explica la caòtica història dels Gallagher, una particular família que va superant obstacles més enllà de la seva pròpia disfuncionalitat. Una família completament desastrosa que t’omplirà els sentits d’humor britànic, però que també deixa pas a certa dosi de tendresa. Els personatges, a més d’ensenyar-te expressions pròpies del seu “slang” de barri anglès, també fan una petita introducció a càmera dirigint-se a l’espectador en primera persona. Coneix-los tu mateix!

  1. How I Met Your Mother:

Explica la història de com un dia Ted Mosby decideix que els seus fills han de saber com va conèixer a la seva mare. La història es desenvolupa a través de les anècdotes i vivències d’aquest popular grup d’amics televisius que, a través dels seus graciosos diàlegs, et fan sentir com si fossis un més del grup. Les seves converses en anglès americà són bastant clares i contextuals, així que segur que per entendre’ls no et faran falta subtítols (i segur que acabaràs utilitzant moltes de les seves bromes i expressions!).

  1. Modern family:

Aquesta sèrie és una de les “sitcoms” més premiades dels últims temps. Les experiències i els dilemes que plantegen els seus protagonistes t’apropen a la vida de la família Pritchett. Les vivències dels seus fills, els diversos matrimonis i altres aventures explicades pels seus propis protagonistes, et traslladaran a les sensacions d’una “família moderna” des d’un punt de vista tan humorístic com quotidià. Et trobaràs amb un anglès fàcilment comprensible i amb un vocabulari també quotidià, cosa que et serà molt útil a l’hora de millorar el teu nivell d’anglès.

  1. Mad Men:

Si ets fan de temps passats, aquesta és la teva sèrie. D’estètica vintage, explica la història d’un publicista sense escrúpols, Don Draper, un dels millors de la seva època. La sèrie reflexa la realitat social de la dècada dels 60 i els 70, amb una forma de parlar que ens transporta al llenguatge i “idioms” propis d’aquells anys. Una bona manera de contrastar coneixements i conèixer noves expressions.